Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Vse o potovanjih

Si želiš pozabiti na vse in odvandrati daleč stran? Oditi nekam, kjer te nihče ne pozna? Če med delom sanjaš o daljnih krajih in samo čakaš, da odideš, potem si na pravi strani. Pri nas najdeš veliko koristnih informacij in idej za začetek tvoje pustolovščine, ki so jih napisali izkušeni popotniki. Tu lahko najdeš vse informacije o najboljših hostlih, vse do odličnih potopisov. Ne išči več izgovorov, ampak izkoristi svojo potovalno žilico in naj tvoje popotniške sanje postanejo resničnost.

Na naših spletnih straneh najdeš ogromno informacij, ki jih potrebuješ in tudi vse tiste, za katere misliš, da jih ne rabiš, a zagotovo jih. Pobrskaj pod rubrikami v desnem stolpcu in odprl se ti bo nov svet. Prva rubrika so potopisi naših prostovoljcev in ostalih, ki nam zaupajo svoje zgodbe. Napisani so barvito, tako da si zlahka predstavljaš sebe na potovanju. Dobiš pa tudi veliko koristnih informacij in idej za naslednje počitnice. Orientacija na strani je zelo preprosta – samo klikni na zemljevidu na državo, ki te zanima in dobil boš vse zbrane potopise izbrane države.

Naslednja tema, ki smo jo pripravili zate, so informacije o naših odličnih hostlih, ki so najbolj logična izbira med tvojimi popotovanji. HI mreža je zelo razširjenja in ima več kot 4000 hostlov v več kot 80 državah. Seveda pa imamo zate tudi nekaj nasvetov, da ti bo na potovanjih čim lažje. Tukaj ne govorimo zgolj o potovanjih in iskanju najcenejših kart. Najdeš celo nasvete za zvezo s partnerjem iz drugega jezikovnega območja ali pa o potovanju z otroki. Na spletni strani najdeš tudi pripovedi naših prostovoljcev, ki so se udeležili HI Connect programa, s pomočjo katerega naši prostovoljci odhajajo v druge HI hostle po svetu in tam pomagajo po svojih najboljših močeh. Na take izmenjave, kjer spoznaš delo in življenje v tujini, se lahko prijaviš tudi ti.

Vsebina člankov na naših straneh je napisana na podlagi izkušenj, doživetij in čustev naših novinarjev, kar pomeni, da so vsi to resnično doživeli, in da gre za izkušnje iz prve roke. Naši članki ne govorijo o masovnem turizmu, ampak o turizmu, ki ne škoduje lokalnemu okolju in prebivalstvu, ampak pomaga vzpostavljati ravnovesje med njima. In na taka potovanja vabimo tudi tebe. Naj te članki zapeljejo v potovalni duh in naj ti dajo pogum, da se boš podal na sanjske poti. Z njimi promoviramo potovanja in trajnostni turizem med mladimi in zato so namenjeni prav tebi. Po zaključku tvojih dogodivščin pa te najlepše vabimo, da svoja doživetja deliš z nami.