Prijavite se na spletni časopis Globetrotter.

 
Prijavi se na spletni časopis in novičke
Prijavi se na spletni časopis in novičke

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

 
Januar - Februar 2013
Pustno rajanje na Malti

Februarja pride na Malto pustni teden! To je odlična priložnost, da se spoznate z malteško kulturo in s stilom življenja, hkrati pa pokažete koliko ste tudi sami kreativni, morda celo navihani, s svojim pustnim kostimom.

Pustovanje na Malti pomeni, da se ves otok prelevi v barvit oder in zabavišče, kjer ste lahko med glavnimi igralci dogajanja. Lahko gledate povorko ekstravagantnih vozil, opazujete otroke med tem, ko se podijo po ulicah v prekrasnih maskah, ali pa obiščete Paceville – glavno zabavišče na otoku, kjer se obiskovalci karnevala kar zgrinjajo v trumah, ki zapolnijo klube, pivnice in bare, seveda še vedno v maskah.

Osrednji dogodek bo v Valleti, vendar tudi ostali kraji prirejajo svoje lastne festivale.

Pust je čas sprostitve in zabave v množici – kot naročeno za vse, ki uživajo v dobri zabavi ter bi radi postali nekaj, kar niso (Vsaj za par noči). V svojem skrbno izbranem pustnem kostimu ste lahko karkoli želite biti – od princa/princeske pa vse do nepremagljivega super junaka.

Cel otok je oder in vi ste del dogajanja. Pridite na Malto in nam pomagajte ustvariti zabavo!

Popusti na nočitve v NSTS Hibernia Residence ter NSTS Campus Residence, ki veljajo v januarju in februarju se lahko uveljavljajo tudi tekom pustnega tedna.

Cene se gibljejo od €6.35 na osebo na noč, vključno z zajtrkom v skupni sobi z zasebno kopalnico – pa navzgor.

Obe nastanitvi sta le par postaj z avtobusom stran od Vallette in Paceville, kjer potekajo glavne pustne zabave.

Pridite na Malto in se priključite zabavi!