Prijavi se na spletni časopis in novičke

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

 
Januar - Februar 2013
Pustno rajanje na Malti

Februarja pride na Malto pustni teden! To je odlična priložnost, da se spoznate z malteško kulturo in s stilom življenja, hkrati pa pokažete koliko ste tudi sami kreativni, morda celo navihani, s svojim pustnim kostimom.

Pustovanje na Malti pomeni, da se ves otok prelevi v barvit oder in zabavišče, kjer ste lahko med glavnimi igralci dogajanja. Lahko gledate povorko ekstravagantnih vozil, opazujete otroke med tem, ko se podijo po ulicah v prekrasnih maskah, ali pa obiščete Paceville – glavno zabavišče na otoku, kjer se obiskovalci karnevala kar zgrinjajo v trumah, ki zapolnijo klube, pivnice in bare, seveda še vedno v maskah.

Osrednji dogodek bo v Valleti, vendar tudi ostali kraji prirejajo svoje lastne festivale.

Pust je čas sprostitve in zabave v množici – kot naročeno za vse, ki uživajo v dobri zabavi ter bi radi postali nekaj, kar niso (Vsaj za par noči). V svojem skrbno izbranem pustnem kostimu ste lahko karkoli želite biti – od princa/princeske pa vse do nepremagljivega super junaka.

Cel otok je oder in vi ste del dogajanja. Pridite na Malto in nam pomagajte ustvariti zabavo!

Popusti na nočitve v NSTS Hibernia Residence ter NSTS Campus Residence, ki veljajo v januarju in februarju se lahko uveljavljajo tudi tekom pustnega tedna.

Cene se gibljejo od €6.35 na osebo na noč, vključno z zajtrkom v skupni sobi z zasebno kopalnico – pa navzgor.

Obe nastanitvi sta le par postaj z avtobusom stran od Vallette in Paceville, kjer potekajo glavne pustne zabave.

Pridite na Malto in se priključite zabavi!