Prijavi se na spletni časopis in novičke

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

 
Januar - Februar 2013
Big Blog Exchange

HOSTELLING INTERNATIONAL ZAČENJA S PORTALOM ZA IZMENJAVO BLOGOV

A je morda mogoče, da spremenimo svet s pomočjo blogiranja?

Spadate med blogerje? Ste že kdaj razmišljali o tem, da izmenjujete življenjske izkušnje, kraje in kulture preko blogov z ljudmi širom sveta? Ponujamo vam enkratno priložnost, da naredite prav to! Predstavljamo vam The Big Blog Exchange.

 
S preko 170 milijon blogerji na spletu, se vsi zavedamo neizpodbitnega dejstva, da postajajo blogi priljubljen vir informacij ter vsakodnevnih idej za potovanja in ostalo, hkrati pa je tudi družbeno vozlišče. Radi pa bi želeli še dodatno razširiti vplivnost blogov.

V leta 2013 Hostelling International išče 16 navdahnjenih, talentiranih in pustolovskih blogerjev, ki bodo izmenjevali svoja življenja, kraje, kulture in bloge – hkrati za deset dni. Izbrani blogerji bodo potovali po celem svetu s pomočjo HI, na njihove ciljne kraje izmenjave. Tam lahko raziskujejo novo okolje, pridobivajo nove izkušnje ter se vključijo v družbeno in kulturno dogajanje.

Big Blog Exchange

Poskusna stran Big Blog Exchange, ki naj vas namami da se priključite projektu, je pričela delovati 4. februarja 2013 ter pojasnjuje vsem, ki vas projekt zanima, kako se lahko vključite, hkrati pa vam predstavi vse priložnosti, ki jih ob vključitvi lahko izkoristite.

Pravi izbor pa bo pričel 1. marca 2013, ko se boste potencialni popotniki lahko prijavili in ustvarili svoj profil ter pričeli spodbujati ostale, da glasujejo za svoje priljubljene blogerje. Na tej edinstveni strani bodo lahko blogerji objavili tudi, zakaj bi želeli sodelovati ter še pomembneje – kako mislijo, da bi lahko spremenili svet z močjo bloga!

 
100 finalistov bo nato prišlo na končni seznam, med katerimi se bo izbralo 15 popotnikov, ki jih bo določila mednarodna žirija. V čakalni listi pa bo tudi »šestnajsti« bloger, ki bo dobil priložnost, v kolikor se kaj zalomi pri ostalih izbrancih. Komisija bo izbrala kandidate glede na kakovost njihovih razlogov za vključitev v program. Tako da tudi, če bo blog povsem nov ter ne bo imel nobenih glasov, se lahko zgodi, da nas bo s svojo vsebino in razlogi za vključitev v projekt prepričal.

Če ste torej pravkar pričeli s pisanjem bloga, ali pa pišete že po več let, če imate milijone bralcev, ali zgolj enega pisca, če pišete o politiki, okoljevarstvu, potovanju, modi, lepoti ali celo samo o svoji zlati ribici… kjerkoli živite, katerikoli jezik uporabljate za pisanje in o čemerkoli že pišete – iščemo najbolj zavzete blogerje sveta, da nam pomagajo spremeniti svet z močjo bloga.

Nam boste pomagali?

Obiščite: www.bigblogexchange.org