Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Z digitalnimi kompetencami do uspešne digitalne komunikacije

Z velikim veseljem vam sporočamo, da smo pri Popotniškem združenju Slovenije v letu 2021 uspešno kandidirali na javnem razpisu za digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij Ministrstva za javno upravo. S tem smo pridobili priložnost za okrepitev delovnih procesov Združenja, ki predvsem temeljijo na izboljšanju notranje delovne komunikacije in moderniziranju promocije potovanj. Cilj projekta pa je tudi prav vam zagotoviti lažje iskanje popotniških vsebin, saj bomo predvsem z novimi digitalnimi marketinškimi metodami omogočili hitrejši in preglednejši prenos svežih popotniških informacij in trendov na področju trajnostnega in mladinskega turizma.

Gre za odlično priložnost krepitve uspešnosti in prepoznavnosti Združenja tako na nacionalni kot mednarodni ravni, saj bomo s pomočjo digitalnih rešitev okrepili različne notranje delovne procese, ki se navezujejo na izboljšanje prepoznavnosti Združenja na spletnih portalih, pridobivanje novih finančnih prihodkov in ustvarjanje poučnih vsebin za uporabnike. Predvsem pa želimo s projektom okrepiti delovanje mreže slovenskih hostlov, ki trenutno beleži več kot 30 objektov; prostovoljski program, preko katerega nas podpira že več kot 100 prostovoljcev; in članski program HI, preko katerega popotnikom predvsem ponujamo 10-odstoten popust pri nočitvah v hostlih HI ter številne dodatne popotniške ugodnosti. Prav tej skupini uporabnikom bomo s projektom ponudili možnost brezplačne udeležbe v sklopu izobraževanj na temo digitalnega marketinga in digitalizacije delovnih procesov na področju turizma. Za primerljivo izobraževanje bi odšteli nekaj sto evrov. Podrobnejše informacije o izvedbi delavnic najdete na tej strani.

Projekta nameravamo izvesti v obdobju 15 mesecev s pričetkom 1. 1. 2022. Vsi, ki bi želeli biti del projektne vsebine, ste lepo vabljeni k sodelovanju. Za vas smo dosegljivi po elektronski pošti anja.zepic@youth-hostel.si.

Logotip_za_splet_-_500_px.jpg

Projekti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO.