Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nova znanja čakajo

Prijavi se na delavnico kritičnega popotniškega pisanja

Če si že dalj časa želiš napisati potopis o svojih popotniških dogodivščinah, a ne veš, kako začeti, ali če iščeš nov način pripovedovanja o svojih potovanjih, ti ponujamo rešitev. Prijavi se na dvodnevno usposabljanje popotniškega novinarstva, ki ga organizira društvo Popotniško novinarstvo med 22. in 23. junijem.

Delavnice temeljijo na geslu »Potuj, misli, deli«. Tam boš spoznal veščine, s katerimi bodo tvoje poletne dogodivščine še zabavnejše. Veliko bo govora o kritičnem dojemanju okolice, tudi med potovanjem, in o pomenu fotografije pri popotniškem novinarstvu. Seveda pa bo veliko časa posvečenega tudi pisanju, v prvi vrsti temu, kako se ga sploh lotiti. Čas bo tudi za sklepanje novih prijateljstev. Prijavnico za učenje novih, zanimivih in koristnih veščin najdeš na naslednji povezavi. In še odlična novica – delavnica je zastonj za vse popotnike do 30. leta, vabljeni pa so tudi starejši.

Prijavi se, postani podkovan popotnik in se pripravi, da bodo tvoja potovanja postala drugačna. Nato pa svoje najslajše zapisane besede deli z ostalimi popotniki v popotniški reviji Globetrotter.