Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Majica čaka na vas

Želite pomagati organizaciji Popotniško združenje Slovenije, ki ima plemenito vizijo: spodbujati mlade k mobilnosti in potovanjem po vsem svetu? Ponujamo vam popotniške nasvete in zanimive potopise, ki vam bodo dali navdih za vaša naslednja potovanja. Vsem donatorjem zneska, večjega od pet evrov, pa bomo brezplačno poslali tudi našo popotniško majico.

Popotniško združenje Slovenije je del svetovne organizacije Hostelling International, ki slovi po svojih kakovostnih hostlih. Z vašimi donacijami se bomo še naprej trudili tako mladim kot mladim po srcem približati čudoviti svet potovanj. Želimo izboljšati svetovne turistične trende, zato ljudi izobražujemo o trajnostnem turizmu. Ponujamo tudi veliko možnosti za udeležbo pri mednarodnih projektih, najbolj znan pa je naš program HI Connect, kjer se lahko preizkusite kot prostovoljec v tujini in s svojo dobro voljo razveseljujete popotnike HI.

Z majico, ki vam jo bomo poslali v zahvalo za vašo donacijo, boste zagotovo izstopali. Na majici so simbolne podobe najslavnejših svetovnih znamenitosti in tako se bo že takoj videlo, da radi potujete. Kakovostna majica je primerna za odkrivanje vseh delov sveta in je bele barve, kar pomeni, da vam poleti na soncu ne bo prevroče. Primerna pa je tudi za sproščeno preživljanje prostega časa in sanjarjenje o daljnih destinacijah.

Ob nakazilu donacije, višje od pet evrov, na naš transakcijski račun (podatki so navedeni spodaj) nam na elektronski naslov info@youth-hostel.si posredujte velikost majice in svoj naslov.

Podatki za nakazilo:
BANKA: Delavska hranilnica D.D., Miklošičeva 5, 1000 Ljubljana
TRR: SI56 6100 0002 0096 419
BIC: HDELSI22
Namen: Nakazilo donacije
Referenca: SI00 1234