Youth Hostel Sevnica

Savska cesta 2

8290 Sevnica

Število ležišč: 34

+386 (0)40 63 90 16

Konferenčni Hostel Zgodovinski Hostel Skupinski Hostel Podeželski Hostel
Hostel Sevnica ponuja nočitve v prenovljenih prostorih, ki so del dijaškega doma Srednje šole Sevnica. Hostel se nahaja v prijetnem okolju ob reki Savi, kjer lahko najde veliko zanimivih stvari in nudi dostopnost do vseh pomembnejših točk. V neposredni bližini je tudi železniška postaja.
 
Hostel Sevnica nudi namestitev v dvoposteljnih in troposteljnih sobah s skupno kopalnico. Sprejme lahko 35 gostov, ki imajo na voljo opremljeno čajno kuhinjo z jedilnico za samostojno pripravo toplih obrokov.  Po dogovoru nudijo možnost samopostrežnega zajtrka, pa tudi za kosila in večerje se je možno dogovoriti z lokalnimi ponudniki za dostavo hrane v hostel. Za večje skupine uredijo tudi uporabo šolske jedilnice. Možna je izposoja športnih rekvizitov (žog, badminton loparjev …) in najema predavalnice z interaktivno tablo in projektorjem za izvedbo seminarjev.
 
Gostom je na voljo skupen prostor s televizijo in pokrito teraso za druženja ali sproščanje. Recepcija je točka, kjer bodo gosti lahko dobili informacije glede turistične ponudbe kraja. Hostel je specializiran tudi za pohodnike, kolesarje in ribiče.
 
 

Hostli v okolici 2

Youth Hostel Krško

Youth Hostel Krško


Krško
Število ležišč: 24

Rezerviraj

Youth Hostel MC Brežice

Youth Hostel MC Brežice


Brežice
Število ležišč: 71

Rezerviraj

Več o hostlu in njegovi okolici