NAPOLEON Hostel

NAPOLEON Hostel je najpriljubljenejši moskovski hostel hostel in je le 5 minut hoje oddaljen od rdečega trga in trendovskega starega mesta ‘’Kitai Gorod’’. Ta predel je zaznamovan s starimi ulicami in trgovskimi hišami, ter pravoslavnimi cerkicami, seveda pa ne smemo pozabiti bifejev, restoracij ali trgovin, kjer so vse cene povečini ugodne.

 
 
NAPOLEON Hostel je dobil nagrade in bil priporočan s strani večih vodičev. Ponosni smo na visoko raven ponudbe, ki vam jo lahko zagotovimo. Recepcija je odprta 24 ur na dan in uslužbenci govorijo vsaj rusko in angleško. Naše sobe so čiste in prostorne, imamo pa tudi veliko ložo okrašeno v motivih Sovjetske Zveze, kjer lahko počinete, se pogovarjate z ostalimi gosti, ali pa poskusite ruske pijače.

Poleg prenočišč pa vam lahko pomagamo tudi pri vseh ostalih stvareh, kot je registracija vize, vabilo za vizo, pranje perila, ogledi, prevozi in rezervacijami vstopnic.

Brezplačno pa ponujamo tudi zemljevide za turiste, dostop do Wi-Fi in interneta, kavo in čaj, garderobne omarice, ter poleti tudi klimatizacijo.

 
NAPOLEON Hostel, Rusija, Moskva           
2, Maly Zlatoustinskiy, četrto nadstropje
Telefon: + 7 (495) 624 59 78 and + 7 (495) 628 66 95
www.napoleonhostel.com
info@napoleonhostel.com