Travel Legendary

Po podatkih mednarodnega združenja letalskih ponudnikov, letalske družbe pričakujejo okrog 3,6 milijarde potnikov v letu 2016. V samo petih letih, je ta številka poskočila za več kot 800 milijonov. Letalske karte so danes dostopne bolj kot so kadarkoli bile, in rezervacije hostlov še nikoli niso bile bolj preproste. Kaj nas torej še vedno zadržuje doma, namesto da bi lovili sončne žarke na enem izmed prelepih azijskih otokov? Ali pa jezdili volčjo vprego po Aljaski? Poizkušali kulinariko Južne Amerike in raziskovali zgodovino Evrope? Že res, da je ničkoliko dejavnikov, ki jih upoštevamo, ko se odločamo, ali bomo potovali, in pomanjkanje časa oz. denarja je največkrat glavni faktor. V kolikor pa ne denar ne čas nista problem, in je vse, kar potrebuješ, le malce vzpodbude, imamo zate pravo rešitev.


Travel Legendary je spletna stran, namenjena popotnikom. Uporabniki iz celega sveta so dobrodošli, da delijo svoje popotniške zgodbe z ostalimi. Morda bo prav tvoj popotniški blog vzpodbudil nekoga, da se tudi sam odpravi na podobno pot. Travel Legendary ti ponuja, da slediš svojim najljubšim popotnikom, dodajaš različne destinacije na svoj »bucketlist« ter deliš svoje izkušnje z ostalimi. 


Stran je trenutno v zadnji fazi razvoja, in potrebuje popotnike, kot si ti, da čimprej ugleda luč sveta. V kolikor bi želel tudi sam postati del te zgodbe, se lahko prijaviš za »beta« testerja ter nam podaš svoje mnenje, preden se Travel Legendary tudi uradno zažene.  

Če bi te testiranje strani zanimalo, nas kontaktiraj na info@travelegendary.com ali na facebook strani.