Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Novi hostli v Braziliji

Vsebina
Hostelling International Brazilija je očitno zrasla v letu 2013. Zgolj v septembru tega leta je HI Hostel Brazil sprejel pet novih hostlov v svojo mrežo: Caipi Hostel v  Rio de Janeiro, v okolici Lapa; Okupe Hostel, O’Riley’s Hostel in Hostel Traipu v São Paulo; ter Hostel 7 v prestolnici Brasília! 



Do sedaj je HI Hostel Brazil sprejel 13 novih hostlov zgolj v tem letu ter sedaj ponuja nove destinacije, ki pozdravljajo in vabijo popotnike s celega sveta. To so Aracajú in São Migueil do Gostoso v prelepem severovzhodnem delu države. Vse to povečuje možnosti za popotnike, da spoznajo senzacionalno Brazilijo!

Raznolikost stilov in pristopov se je pokazala tekom tega procesa sprejemanja novih hostlov. Tekom leta so sprejeli nekaj pomembnejših hostlov, kot je Concept Design Hostel pri slapovih Iguaçu, F Design Hostel v Salvadorju ter We Hostel v São Paulo. V svoje vrste pa so povabili tudi gozdove, saj se je pridružil tudi povsem nov hostel Manaus, ki je hkrati blizu mesta in v srcu džungle! Seveda pa imamo tudi druge zanimive novice, kot je nov Traipu Eco Hostel v São Paulo ter Surf’n Stay Hostel v Rio de Janeiro. Pri tolikih različnih možnostih hostlov, pa je ena skupna točka, ki jih povezuje: cilj je promoviranje kulturne izmenjave in socializacije, med tem pa ponujajo bolj ekonomične možnosti nastanitve, brez da se odrečete kakovosti. 



Trenutno HI Hostel Brazil združuje 104 hostle. Več informacj najdete na: www.hihostelbrasil.com.br.

Sorodni članki

Prijava