Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov hostel v Gstaad Saanenland

Vsebina
Na lokaciji svojega že obstoječega hostla Saanen v bližini Gstaada, gradi Švicarska hostling zveza nove kapacitete. Hostel bo odprl svoja vrata poleti 2014.
 
Nov hostel v Gstaadu Saanenland bo zagotavljal nastanitev in ponudbo namenjeno družinam, posameznim popotnikom, ljubiteljem športa in kulture. Nova stavba bo sodobna interpretacija lokalno tipičnega stila, ki bo ponujala tipično, neprisiljeno vzdušje ter prostrane skupinske sobe po značilnih žepu prijaznih cenah švicarskih Youth Hostels.

 
Preprostost in udobje  
Nastanitev v hostlu vključuje opremljene dvo- do šest- posteljne sobe. Sobe zagotavljajo preprosto udobje, ki so ga gostje širom sveta vajeni v švicarskih hostlih. Večina sob je obrnjena proti pobočjem, tako da vam je zagotovljena odlična panorama, ko se zbudite. Nova ponudba vključuje štiri- in šest- posteljne sobe s prhami v vsakem nadstropju, družinske sobe imajo prho in stranišče tudi v sobi, prav tako kot to velja za dvoposteljne sobe. Za noč v štiriposteljni sobi s sanitarijami in zajtrkom bo potrebno odšteti le CHF 59.00 po osebi – tekom glavne sezone. 


  
Sprostite se in si napolnite baterije  
Tako poleti kot pozimi vam Gstaad Saanenland ponuja veliko aktivnosti na prostem. Hostel bo opremljen z ležalniki, s pogledom na prekrasne planine, kar je odlična priložnost za sprostitev in polnjenje notranjih baterij. Tudi za mlade starše smo poskrbeli. Da bi se le ti lahko sprostili, omogočamo igrišče in veliko iger za naše najmlajše goste, vključno z dodatno ponudbo namiznega tenisa, biljarda in namiznega nogometa, ki ponujajo veliko zabave in možnost spoznavanja prijateljev. Pozimi pa vas s snegom prekrita pobočja prav vabijo na smučišča in vse možne zimske pustolovščine! Preko 220km smučišč, različne proge za sankanje, snežni parki, panoramični pohodi ter veliko več, kar lahko raziščete.


Inovativno in trajnostno  
Skladno s svojo filozofijo je Švicarska hosteling zveza vključil tako ekološke kot družbene komponente v postavitev in obratovanje hostla ter pripadajočih objektov. Veliko truda je namreč vloženega v zagotavljanje najvišjega ekološkega standarda, poštenih cen ter dostopnosti za ljudi z oviranim gibanjem.

Sorodni članki

Prijava