Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Oslo Hostel Central

Vsebina
Če pridete v Oslo z ladjo, boste dobili občutek, kako je bilo mesto zasnovano kakor gledališče na prostem s pristaniščem kot glavnim odrom. Pripluti v pristanišče, je kakor stopiti na oder, kjer vas pričaka občinstvo z aplavzom. Celo mesto Oslo vam zaželi dobrodošlico v središče Norveške, v prestolnico. In tukaj, za varnimi zidovi trdnjave Akershus boste našli novo poglavitno atrakcijo norveške hosteling zveze, ki se varno baha pri Kongens Gate. Oslo Hostel Central se nahaja 300 metrov od vrat Karl Johansa ter 8 minut hoje od glavne postaje. Tukaj boste prvič stopili v mesto, pa če pridete z vlakom, avtobusom, tramvajem, pozemno železnico, ali katerim koli drugim prevoznim sredstvom iz drugih delov dežele ali sveta. Tukaj si lahko oddahnete, odložite stvari in pričnete raziskovati, kaj vse vam mesto lahko ponudi.



Multikulturni popotniki 
Ne le po imenu, Oslo Hostel Central je resnični center! To je stičišče, kjer se lahko srečati z ljudmi z vsega sveta, preden se napotite na raziskovanje mesta, ali dežele. Vendar ni tako preprosto zapustiti hostla, kot si morda mislite. Ker je to stičišče, je tudi priljubljena točka, kjer se ljudje zadržujejo. Stavba je bila obnovljena in okrašena tako od zunaj, kot od znotraj. Rezultat je ena najbolj živahnih in sodobnih urbanih točk, ki jih lahko obiščete v celem mestu. Želimo vam dobrodošlico, od koderkoli pridete, da izkusite vzdušje v skupnih prostorih, kjer se srečujejo ljudje iz vse Norveške in preostanka sveta.


Navdih v centru
Vendar lahko seveda nadaljujete tudi naprej. Tukaj lahko slišite zgodbe drugih popotnikov, o krajih, ki bi jih obiskali a nikoli niste slišali zanje. Morda je bil kdo na arktičnem safariju v Nordkyn in prenočil v hostlu Mehamn. Nekdo drug se je morda pravkar vrnil iz hostla Pulpit Rock, kjer je opazoval prekrasen Lysefjord. Skratka prostor, kjer dobite navdih, kjer slišite zgodbe. Vaše naslednje prenočišče lahko rezervirate kar iz recepcije, kjer vam bo prijazno osebje vedno na voljo.

• Odprt od julija 2013
• 230 postelj, 61 sob 
• Eno, dvo, tri in štiri posteljne sobe ter družinske sobe 
• Posamezna ležišča na voljo v štiriposteljnih sobah
• Obratuje: vse leto 
• rezeracije na: +47 23 10 08 00 ali www.hihostels.no

Sorodni članki

Prijava