Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Inovativna nagrada za Big Blog Exchaneg projekt

Vsebina
Hostelling International (HI) je prejela prvo nagrado za marketinško inovacijo s strani potovalne konfederacije WYSE -  Global Youth Travel Awards.

Izid je razlog za praznovanje, saj je "Big Blog Exchange" prepoznan kot največje blog tekmovanje v zgodovini ter najbolj inovativen in navdahnjen pristop k marketingu, kar jih je bilo v tekočem letu videti. The WYSE Marketing Innovation Award je cenjena in unikatno priznanje za kreativni način preko katerega se je HI lotila sodelovanja s svojimi uporabniki. Prav tako pa velja Big Blog Exchange kot edina tovrstna kampanja na svetu.




Vodja HI, Mikael Hansson, pravi "Navdušeni smo, da smo za svojo akcijo prejeli to priznanje. Odziv na Big Blog Exchange je bil neverjeten in nam je omogočil, da promoviramo svojo organizacijo v 170ih državah sveta in to v zelo kratkem času. Izkušnje, ki so jih zmagovalni blogerji delili s svetom, so poskrbele za globalno interakcijo in navdahnile mlade, da širijo sporočilo miru in razumevanja širom sveta, kar je naša misija že preko 80 let."

Akcije je vključevala blogerje z vsega sveta, da se prijavijo in skušajo osvojiti izmenjavo življenja, tradicije in blogov z drugim bloggerjem. Po uvodnih izborih, kjer je bilo prijavljenih 1.200 blogerjev, jih je 100 prišlo v finale, med katerimi so zmagovalci bili izbrani preko spletnega okolja, kjer so pojasnili, kako bi s pomočjo blogov spremenili svet, v kolikor bi dobili priložnost. 



Šestnajst zmagovalcev je bilo izbranih, da so odšli na potovanje življenja, preko sveta, da se vključijo v življenje in kulturo blogerja iz druge države. Njihove izkušnje so pokazale, da se preko izobraževanja in svetovne izmenjave da narediti manjše spremembe, ki pa lahko preprečijo velike konflikte. Njihove zgodbe so unikatne in zanimive ter jih dalje širijo uporabniki širom sveta preko svojih blogov in s pomočjo spletne strani Big Blog Exchange.

Nekatere izkušnje delimo z vami tudi sedaj na HI spletni strani TUKAJ:

Katherine z Nove Zelandije je bila navdušena nad avtobusi v Argentini: "potovala sem s cami suite ali tutto letto razredom in sedeži so bili ogromni! Prav tako si imel na razpolago televizor za gledanje filmov ter dobil zajtrk, kosilo in večerjo – vključno s pijačami, med katerimi sta bila tudi vino in šampanjec! To je bilo eno izmed najbolj razkošnih potovanj, ob katerem mi je 20 ur vožnje minilo kot bi trenil!" 

Južnoafričan Didi je o Ghentu dejal "V mestu sem se počutil tako svobodno in živo! Ves dan sem želel kolesariti! Bilo je izredno zabavno in ljudje v mestu, vključno z motoristi, so bili tako obzirni do kolesarjev. Kolesarjenje po tem čudovitem mestu me je oživelo! 

Kisty iz Singapurja se je zaljubila v nedeljsko pečenko v Britaniji, prav tako pa o hrani govori Tina iz Nemčije, ki je pristala na Filipinih: "Če imate radi svinjino preprosto morate v Cebu lechon, kjer je meso sočno, mehko ter neverjetno okusno." Za Claire iz Francije pa je bilo plavanje na slapovih Bonito v povezavi s snorkljanjem nekaj, česar zagotovo ne bo pozabila.

Sorodni članki

Prijava