Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostli za skupine v Sloveniji

Vsebina
Jesen je že potrkala na svoja vrata in prav jesen je tisti čas, ko se s svojo skupino odpravimo na kakšno druženje, seminar ali team-building. Na vaše povpraševanje so se tako pripravili slovenski Youth Hostli, ki vam ponujajo idealne pogoje po ugodnih cenah, ki bodo zagotovo razlog, da boste načrtovano aktivnost dejansko izpeljali. Tokrat vam predstavljamo šest Youth Hostlov, ki so primerni za vašo skupino v jesenskem času. 
 

 
Skupinam, ki bi rade svoje dejavnosti preživeli v hostlih, ki imajo ob sebi tudi mladinski center s sodobno opremljenimi prostori za konference in seminarje, lahko na severu Slovenije tokrat ponudimo hostel Radlje ob Dravi, kjer boste začutili pristnost koroških ljudi. Na jugu Slovenije pa vas pričakuje hostel Brežice z eno najsodobnejših dvoran v Sloveniji, ki lahko zadosti še tako zahtevni skupini, hkrati pa ima za več kot cel avtobus ležišč v modernih in prikupno urejenih sobah. 
 
Skupine, ki imajo ali načrtujejo aktivnosti v prestolnici, so dobrodošle v hostlu Park, ki se nahaja v isti zgradbi, kot hotel Park in ponuja nadstandardno kakovost namestitev. V spodnjih prostorih objekta se nahaja restavracija, ki ponuja odlična kosila in večerje. Tudi Gorenjska vabi vašo skupino, da se namesti v dveh vrhunskih Youth Hostlih. Na Bledu vas pričakuje hostel Bledec s preko 50 posteljami v sobah z lastnim tušem in wc-jem ter odlično kuhinjo. V kolikor pa je vaša skupina še večja, pa lahko preko 100 ležišč ponudi hostel Pod Voglom, ki je edini slovenski Youth Hostel, ki nosi certifikat HI Quality. Poleg namestitev v centru PAC sports ponujajo še obilo športnih aktivnosti ter lasten adrenalinski park primeren za team-building. Gostom hostla nudijo v centru športnih aktivnosti posebne popuste.
 
Nazadnje pa vas vabimo na Pohorje, kjer boste v hostlu Videc lahko doživeli celotno pohorsko pravljico. Hostel Videc ponuja širok izbor tradicionalnih pohorskih jedi in napitkov. Razpolaga z vso potrebno infrastrukturo tako poleti, kot pozimi, saj je sestavni del Športnega centra Pohorje, ki upravlja z vsemi smučišči na mariborskem Pohorju. 
 
Izbire je tako več, kot dovolj, odločitev pa je Vaša!
 
1. Youth Hostel Videc
Simpatični hostel Videc se nahaja na 1050 m nadmorske višine, v hotelsko apartmajskem naselju Bolfenk na Mariborskem Pohorju. Ponuja 28 živahno opremljenih sob kar znaša skupno 114 ležišč (58-imi osnovnimi ter 56-imi dodatnimi ležišči). Vse sobe so opremljene s TV Sat, telefonom, brezžičnim internetom, kopalnico (tušem), WC-jem ter balkonom z pogledom na lepote Pohorja. V hostlu je recepcija s kavarno in manjšim prostorom za druženje, shrambo za smuči in veliko restavracijo, v kateri se lahko odvijajo tudi seminarji ter razna praznovanja. V neposredni bližini se nahaja Gorski wellness center Bolfenk, trgovina, bankomat, gondola, sedežnica, nogometno igrišče, smučišče, ter številne pohodne in kolesarske poti.
 
 
2. Youth Hostel pod Voglom
Hostel Pod Voglom se nahaja v središču Triglavskega narodnega parka v Bohinju v Sloveniji. Zaradi svoje lokacije tik ob Bohinjskem jezeru je idealen za preživljanje aktivnih počitnic in primeren za vse, ki so radi v naravi. Hostel ima na voljo tri vrste namestitve (sobe s kopalnico, sobe s skupnimi kopalnicami in skupna ležišča). Vsega skupaj pa hostel premore 129 ležišč. V hostlu se nahaja športni center Pac sports, na dvorišču pa še adrenalinski park. Ravno tako si gostje lahko sposodijo čolne, kanuje, kajake ali gorska kolesa. Tistim, ki so željni še več adrenalina, hostel ponuja udeležbo pri kateri od športnih aktivnosti kot so rafting, hydrospeed in soteskanje ali pa ogled Bohinjskega jezera od zgoraj na tandemskem poletu z jadralnim padalom.
 
 
3. Youth Hostel Bledec
Hostel Bledec je popolnoma obnovljena stavba in nadaljuje 80-letno tradicijo mladinskega turizma na Bledu. Nahaja se v mirnem predelu kraja, oddaljenem od jezera le 5 minut hoje. Mimo vodi tudi prijetna sprehajalna pot do gradu, kamor je mogoče priti v pičlih desetih minutah. V objektu je 12 sob s 55 ležišči, ki so večinoma tri, štiri in pet posteljne, opremljene s tušem, WC-jem in TV; restavracija, bife, skupni prostor z internet kotičkom in parkirišče.
 
 
4. Youth Hostel Park
Tik ob vhodu v stari del mesta se nahaja hostel Park, primeren tako za individualne popotnike kot za skupine. Hostel se nahaja v dveh nadstropjih hotela Park Ljubljana. Na voljo je 83 ležišč v dvo-, tro- in štiri- posteljnih sobah z lastnimi ter z skupnimi tuši. V vseh sobah je na voljo brezplačen WiFi. Glede na število ležišč je hostel Park zelo priljubljen pri skupinah, za katere je možno organizirati tudi večerjo po zelo ugodnih cenah v hotelski restavraciji. Hostel ima tudi samopostrežno pralnico in sušilnico, restavracijo ter bar z letnim vrtom.
 
 
5. Youth Hostel Brežice
Hostel Brežice je sodobno opremljen in moderniziran hostel, ki nudi prenočišča vsem generacijam. Njegova priročna lokacija sredi mestnega parka Brežic omogoča prijeten oddih ter hiter dostop do različnih interesnih točk. Nudi namestitev v dvoposteljnih, šest posteljnih sobah s skupno kopalnico in toaleto ter v apartmajih z lastno kopalnico. Vse sobe so klimatizirane in ljubko opremljene s silhuetami živali. Z dodatnimi ležišči lahko sprejme 71 gostov. Gostom je na voljo souporaba kuhinje v sklopu katere se nahaja tudi družaben prostor s televizorjem in DVD predvajalnikom. Na prvem nadstropju se nahaja s stoli in ležalniki opremljena terasa, ki omogoča prijeten prostor za druženja ali sproščanje. Hostel je specializiran tako za pohodnike kot kolesarje.
 
 
6. Youth Hostel Radlje ob Dravi
Mladim, kolesarjem, popotnikom, motoristom in drugim občasnim obiskovalcem hostel Radlje ob Dravi zagotavlja prenočišča ovrednotena s petimi trikotniki. Na voljo je 16 eno-, dvo-, tri- in štiriposteljnih sob s skupno 42 ležišči. V kolikor je skupina večja, se lahko kapaciteta namestitev po potrebi poveča z dodatnimi ležišči. Sobe imajo TV in lastno kopalnico z WC-jem. Objekt je popolnoma prirejen invalidom, še posebej pa sta po invalidskih standardih urejeni dve sobi s skupno 7 ležišči. Za kulinarične užitke je na voljo kavarna s kuhinjo, ki deluje po predhodni najavi.
 

Sorodni članki

Prijava