Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Severna obala Irske

Vsebina

Globoko vdihnite .... in se prepustite spektakularni pokrajini severne obale Irske!

Naj vas prevzame najbolj presunljiva lokacija severne obale Irske. Obiščite sapo jemajočo Causeway obalo in njeno okolico, ki je ena izmed najbolj spokojnih in naravno lepih pokrajin Irske.
 
Hostelling International Northern Ireland, največja Irska mreža hostlov, ima kar dva hostla na izvrstnih lokacijah tega področja, s čimer omogoča obiskovalcem, da se naužijejo veličastnosti obale Causeway. 

Mill Rest Youth Hostel se nahaja v slavni vasici Bushmills in je odlično izhodišče za raziskovanje divje severne obale Irske, ki spada med najzanimivejše obale v Evropi, saj ponuja tako zlatopeščene plaže, kakor tudi skalnato raznolikost. Obiska severne obale pa si ne moremo zamisliti brez ogleda Giant’s Causeway, ki je le dve milji stran in zagotovo vreden ogleda, saj spada na seznam svetovne naravne dediščine in je prežeta z mitologijo in izročilom. 

Whitepark Bay Youth Hostel leži nad zalivom Whitepark Bay in ima enega najlepših pogledov na morje v celotni Irski. Nahaja se med mestoma Bushmills in Ballycastle.  Tako omogoča obiskovalcem ogled večih prelepih destinacij, med ostalim tudi Glens of Antrim, nepozabni pleteni most Carrick-a-Rede in svetovno znano varilnico Old Bushmills Distillery, skupaj s še večimi zanimivosti regije. Družine in skupine bodo uživale v nastanitvi v našem hostlu s 13. letno zgodovino, ki se bo nadaljevala še dolgo v prihodnost, saj že sama lokacija deluje kakor magnet za obiskovalce.

Za več informacij ali morebitnih rezervacijah v katerem od naših cenovno ugodnih hostlih na Severnem Irskem nas obiščinte na www.hini.org.uk, in začnite načrtovati ogled Severne Irske že danes!

Sorodni članki

Prijava