Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Praznujte poletje na Nizozemskem

Vsebina
Praznujte poletje s Stayokay! Izkusite posebne ponudbe nizkih cen in odkrijte Nizozemsko. Uživajte v poletnem vetriču na obali Severnega morja, kolesarite po narodnih parkih in se naužijte kulture Amsterdama.

• 2-os. Soba + zajtrk od 59€/noč (29,50/osebo)
• 4-os. Soba + zajtrk od 79€/noč (19,75/osebo)
• 6-os. Soba + zajtrk od 99€/noč (16,50/osebo)

A imate HI člansko izkaznico? Z njo boste imeli dodaten popust 2,50€ na noč! Rezervirajte, saj je ponudba omejena. Več informacij najdete TUKAJ.

Severnomorska obala
Egmond aan Zee je center občine Egmond, ki jo sestavljajo še Egmond Binnen in Egmond aan de Hoef. To letovišče predstavlja odlično lokacijo za vso družino in ponuja odlične nastanitve v prenovljenem hostlu Stayokay Egmond. Egmond in okolica so zelo ponosni na svojo bogato in dinamično zgodovino.



Ker se nahaja neposredno ob obali morja se lahko Egmond pohvali s promenado, od koder lahko uživate v pogledih na morje in monumentalen svetilnik "Van Speyk", kakor tudi na zgodovinske ribiške kolibe, ki dajejo značilni pridih Egmonda. Egmond se nahaja tudi v neposredni bližini zgodovinskega mesta Alkmaar, ki je znano po svoji sirni tržnici.

Kolesarjenje po nacionalnem parku
De Biesbosch je med največjimi nacionalnimi parki na Nizozemskem in eno zadnjih sladkovodnih območji plimovanja v Evropi. Biesbosch sestavlja velika mreža rek in manjših ter večjih potokov in otočkov. Kar se tiče vegetacije, tukaj rastejo predvsem gozdovi vrb, pogoste pa so tudi močvirne trave in trstike. Biesbosch je zelo pomembno mokrišče kjer živio tudi zaščitene ptice ima pa nasploh bogato floro in favno. Zlasti zanimive so tudi goske tekom migracije, ki so pomembni gostje tega mokrišča.



Stayokay Dordrecht se nahaja na odlični lokaciji na samem robu nacionalnega parka 'De Hollandse Biesbosch'.

Najpriljubljenejše aktivnosti v Amsterdamu to poletje
Poletne počitnice so znova tu in v Amsterdamu je to razlog za praznovanje! Amsterdam organizira nekaj odličnih poletnih dogodkov, ki jih preprosto ne smete zamuditi. Več o teh dogodkih si preberite v nadaljevanju besedila:

Grachtenfestival
Od leta 2010 dalje so kanali Amsterdama zaščiteni kot del UNESCO kulturne dediščine. Desetdnevni festival Grachtenfestival se na njih organizira od 16. avgusta dalje. Na najbolj tipičnih mestnih lokacijah bodo postavili najrazličnejše prireditve: se pravi na samih kanalih, v ladjah, v zgodovinskih zgradbah ob kanalih... Več o tem najdete na canal festival.

Uitmarkt
Vsakoletni Uitmarkt bo potekal od petka 30. avgusta, pa do nedelje 1. septembra. Ima vse sestavine, zaradi katerih je nek dogodek priljubljen: ples, gledališče, literatura, glasba in kabaret. Izkusiti nizozemsko kulturo skupaj s še pol milijona drugih obiskovalcev! Na Uitmarkt boste našli celoten program.

Poletne noči v živalskem vrtu
Letos bo Artis pravi kraj za posebne izkušnje poletnih noči. Spoznajte večerne rituale živali z različnih delov sveta, uživajte v glasbi in pojdite domov šele ko bo sonce že zašlo. Prav temu so namenjene poletne noči v živalskem vrtu Artis. Najstarejši živalski vrt na nizozemskem organizira najrazličnejše možne dejavnosti ob sobotah zvečer tekom celega junija, julija in avgusta. Več o njih boste izvedeli na Artis


Dostopne nastanitve v Amsterdamu
Če želite cenovno ugodno nastanitev, rezervirajte nočitev zase in družino ali prijatelje v katerem izmed amsterdamskih stayokay hostlov. Nočitev v Amsterdam Zeeburg, Amsterdam Vondelpark ali Amsterdam Stadsdoelen vam zagotavlja, da boste nameščeni ob samem centru dogajanja.


Sorodni članki

Prijava