Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostel za družine

Hostel Debeli rtič postaja cenovno ugoden kraj za bivanje družin z otroci. Družinam nudi zasebne sobe s kopalnico po ugodnih cenah. Na voljo je računalniška soba in udoben dnevni prostor, kjer bodo otroci z veseljem gledal TV po napornem dnevu na morju. Hostel Debeli rtič organizira brezplačne dejavnosti za otroke, kot so športna animacija, ples na plaži, filmski večeri, izlet z ladjo do Kopra, Izole in Pirana.

Vsebina
 
 
Prav vsi zapuščajo Debeli rtič z iskrivimi očmi in s širokim nasmehom na obrazu, saj tukaj lahko vedno najdejo:
  • čisto morje in prijetno urejeno plažo z zunanjim bazenom,
  • privlačen mediteranski park za sprehode v naravi,
  • simpatično prenočišče in zdravo prehrano,
  • različne športne in družabne aktivnosti: plavanje, potapljanje, športno plezanje, kajak, lutkovne in gledališke predstave, likovne delavnice,
  • ekipo simpatičnih in energičnih animatorjev, športnih in plavalnih vaditeljev.
Hostel Debeli rtič ponuja družinam domačnost in udobje v zasebnih tro, štiri, pet in šest posteljnih sobah, ki so dnevno čiščene in vključujejo brisače. 
 
Igrivo morsko okolje, dobra in lastna prehrana, različni zabavni prostori za igro in učenje (učilnice, predavalnice, igralnice …) in pestra vreča športnih ter družabnih aktivnosti bodo otrokom omogočale zdrav razvoj in zabavno učenje na morskih počitnicah.
 
Hostel Debeli rtič je član Popotniškega združenja Slovenije, zato HI članom nudi ugodne cene za bivanje celotne družine. 

Sorodni članki

Prijava