Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Počitniški hostel na Fidiju

Vsebina

Najbolj ugodna nastanitev
Hostel Nadi Bay vam ponuja aktivnosti, ki vam ne bodo izpraznile denarnice, in vam omogoča raziskovanje peščenih plaž ter kristalno čistih morskih zalivov in lagun bližnjih otočkov.

Nadi Bay je odlično opremljen saj ponuja 2 bazena, 2 pivnici, 2 restavraciji in brezplačno igralno sovo, internetni dostop in dvorano za 70 ljudi, kjer ob hlajenju s klimatsko napravo prikazujejo najnovejše filme – vstop je brezplačen. Prav tako pa tam najdete tudi trgovinice, butike, wellness center in lepotilni salon. Na voljo pa vam bo tudi pralnica, za vaše stvari.


Lokacija
Nahaja se le 10 minut stran od mednarodnega letališča Nadi in le par minut stran od mesta Nadi, ki ponuja ogromno nakupovalnih središč in nočnega življenja.

Veliko aktivnosti
Naj vam je všeč rafting na reki, ribolov, deskanje, vožnja z vodnim skuterjem, potapljanje ali padalstvo – karkoli, kar bo navdalo vaše prijatelje doma z zavistjo – boste imeli na razpolaga v našem Hostlu.

Za bolj umirjeno pustolovščino se lahko odpravite tudi po trgovinah, odigrate partijo golfa ali obiščete lokalne vasice in šolo, da se seznanite s krajevno kulturo in tradicijo. Nato pa zaide sonce in čas je za nočno življenje v mnogih pivnicah in klubih, ki so vsi le par korakov stran.


Zmagovalec
Restavracija Nadi Bay Antoinette je ponosen zmagovalec nagrade Fijija za izvrstno kakovost in vrednost restavracije in hrane v letu 2012/13.

Cene v naši restavraciji so nižje kot v drugih znanih popotniških hostlih v Nadiju.

Glavni kuhar Jonathon Petueli pripravlja nagrajene recepte, ki ne bodo izčrpali vaše denarnice, v naših dveh restavracijah pa boste imeli na voljo več obrokov, med ostalimi tudi lokalne posebnosti, kakor tudi indijsko, kitajsko in italijansko kuhinjo.


Skupine
Letovišče Nadi Bay se posebej posveča gostovanju mladinskih in študentskih skupin ter lahko pripravimo posebne pakete, ki bodo ustrezali vašim potrebam. Nobenih dodatnih plačil ni potrebnih za uporabo večnamenskega prostora, prav tako pa tudi ni dodatnih stroškov pri uporabi restavracije za skupinske namene, če uporabljate tako nastanitev kot prehrano pri nas.

Sorodni članki

Prijava