Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Največji Hostel v Sloveniji

Vsebina
Največji Youth Hostel v tem delu Evrope je po novem prav v Sloveniji 
 
Plod uspešnega sodelovanja med Rdečim križem Slovenije in Popotniškim združenjem Slovenije je podpis pogodbe, po kateri 669 ležišč v kompleksu Mladinskega letovišča in zdravilišča Debeli Rtič postaja del svetovne verige hostlov International Youth Hostel Federation oziroma skrajšano Hostelling International.
 

 
Po več kot leto trajajočem poskusnem obdobju z le enim izmed namestitvenih objektov v sklopu Mladinskega letovišča in zdravilišča Debeli Rtič smo predstavniki Popotniškega združenja Slovenije in Rdečega križa Slovenije sklenili celoten kompleks priključiti v Mednarodno mrežo mladinskih prenočišč.
 
Mladi popotniki in tudi tisti starejši, ki jim je tak način potovanja del njihovega življenja, bodo lahko odslej izbirali v sklopu kompleksa med šestimi namestitvenimi objekti, od takšnih z bolj špartansko ureditvijo in več-posteljnimi sobami, pa do namestitev v hotelskih kategorijah treh zvezdic, kar pomeni, da bodo lahko tudi zahtevnejši gostje našli primerno namestitev.
 
 
Če k kakovosti namestitev dodamo še ostalo ponudbo, od pokritega bazena z ogrevano morsko vodo, do konferenčnih dvoran, vidimo, da je Youth Hostel Debeli Rtič primeren tako za posameznike, družine, zahtevnejše goste in skupine. 
 
Kompleks s svojimi 669 posteljami predstavlja enega večjih, če ne celo največjega hostla po številu ležišč v Evropi, gostom pa nudi kakovostno nastanitev in pestro paleto spremljajočih aktivnosti, ali pa zgolj miren sprehod po lastnem nasadu oljk.
 
 
Youth Hostel Debeli Rtič se nahaja na polovici poti med Koprom in Trstom, dostopnost za tuje goste pa je odlična, saj je od tržaškega letališča oddaljen le 60 kilometrov, od Trsta samega 15 in kopra 10 kilometrov. Youth Hostel Debeli Rtič pa ima tudi velik lasten parkirni prostor.
 
Z uvrstitvijo Mladinskega letovišča in zdravilišča Debeli Rtič je ne le slovenska, ampak tudi evropska in svetovna mreža youth hostlov, bogatejša za vrhunski nastanitveni objekt z vrsto spremljevalnih aktivnosti.
 

Več fotografij tega izjemnega hostla najdete na naši Facebook strani

Sorodni članki

Prijava