Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Učenje angleščine na Malti

Vsebina

Zaslužen počitek po doživetih pustolovščinah… ali pa prostor, kjer boste doživeli nove!

NSTS je nastala na pobudo študentov univerze na Malti, z namenom zagotavljanja ugodnih namestitev študentom. Ta cilj je prisoten tudi dandanes, vendar so mu bili dodani še mnogi drugi.

 
Kmalu za tem je pričel delovati NSTS kot inštitut angleškega jezika, kjer poučujejo tujce angleščine. In to že pred pol stoletja! Naša šola tako letos proslavlja svoj petdeseti rojstni dan, a je mlajša kot kadarkoli prej!

NSTS je povezoval Malto s preostankom sveta s ponujanjem jezikovnih tečajev in namestitev po dostopnih cenah. Že 50 let se trudimo olajšati obisk otoka ter jim dati možnost spoznavanja naše kulture in zgodovine. Hkrati pa tudi dajemo možnosti študentom z Malte, da vzpostavijo veze z drugimi državami in kulturami.

 
V lanskem letu smo tudi prenovili enega izmed naših dveh hostlov, ki se nahaja neposredno ob univerzi. Tako imate na dosegu roke avtobus, ki pelje tako proti prestolnici, kakor tudi proti živahnemu St. Julijanu. NSTS – Campus Residence in Hostel je tako prava izbira, če želite obiskati Malto!

Ko prestopite prag kampusa NSTS Campus boste naleteli na živahno vzdušje, kjer se študentje in popotniki hitro pomešajo in družijo ter navežejo stike z ostalimi stanovalci. Tekom poletja se lahko tukaj sončite večino dneva, ali pa uživate v bazenu. Seveda se lahko sprehodite tudi do plaže Sliema. Pozimi pa se bo večina ljudi posvetila študiju, ali pa bodo klepetali s svojimi domačimi na skupnem prostoru z računalniško povezavo.

 
Lahko si celo izberete zaseben apartma, ki ima lastno kopalnico, kuhinjico in balkon. Apartma je dovolj velik za tri osebe, lahko pa ga imate sami zase ali delite s še dvema prijateljema. Če pa si bolj želite pristnega popotniškega vzdušja, so na voljo postelje v 3 ali 5 posteljnih sobah z zajtrkom.
 
Malta je zagotovo vredna, da jo poleti obiščete in ko boste tam, se vam bo zagotovo izplačalo nastaniti se na kampusu NSTS!
 

Sorodni članki

Prijava