Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Učite se angleščino in se zabavajte!

Vsebina
 
Irska – toliko več kot zgolj temno pivo Guinness!

Irska je znana kot Smaragdni otok, zaradi svoje zelene barve podeželja ter prekrasne narave. Ta majhna in prijazna državica je pustila svoje sledove po vsem svetu – s književnostjo, glasbo, športom in plesom! Od tod izvirajo slavni umetniki kot so U2, The Cranberries in Riverdance – Irci zelo radi plešejo in pojejo! Prav tako pa radi berejo in govorijo o Nobelovih nagrajencih za književnost kot so njihovi Joyce ali Keynes. 

Obiščite najbolj prijazno mesto na svetu – prekrasen Dublin, ali pa obiščite lokacije, kjer so snemali kot so Pogumno srce (Braveheart), Kralj Artur ter PS, Ljubim te. Vsi ti filmi so nastali v vrtu Irske – Wicklow. Bi radi prespali v graščini iz 18. stoletja – v kraljestvu Kerry? Naš hostel Killarney je odlično izhodišče za obisk priljubljenih področji Irske! Ponujajo tudi ogromno ogledov in aktivnosti, kakor seveda irsko šarmantnost ter lepoto pokrajine, zaradi katere se ljudje vedno znova vračajo!
 

Prekrasen Dublin – Zaljubite se v najbolj prijazno mesto na svetu!

Spoznajte prijatelje za vse življenje v priljubljenem hostlu Dublin International – nekdanjem samostanu s cerkvijo. Hostel v samem centru mesta, vam celo ponuja obroke, ki jih lahko pojeste v restavraciji »Cerkev.«

Le 10 minut od centra mesta ter vse pomembnih turističnih zanimivosti! Hostel ponuja brezplačen zajtrk, brezplačen WiFi, brezplačno parkirišče za avtobuse in recepcijo, ki je odprta 24 ur na dan! Bralci na Irskem so hostel izglasovali med 5 najboljših hostlov Irske! Spoznajte, zakaj toliko ljudi preprosto obožuje najbolj prijazno mesto na svetu ter se zaljubijo v prekrasen Dublin!

Za dodatne informacije kliknite TUKAJ

 
Paketi učenja angleškega jezika – Učite se angleščino in se zabavajte!

Se želite učiti angleščine v Dublinu?

Združite svoje potovanje s 3 urami učenja angleščine na znamenitem Delfin College, ki je le 10 minut hoje stran od hostla ter izkoristite popoldneve za oglede mesta, igranje starodavnih iger, si oglejte tradicionalne plese ali glasbene predstave, spoznajte pripovedništvo Irske, ali pa se podajte na zeleno podeželje! Uživajte na Irskem in se hkrati urite tudi v angleškem jeziku! 

"Odlično vzdušje tako s strani učiteljev kakor učencev – vse je bilo super! Vsak dan se pogovarjate v angleščini in izboljšujete svoje znanje, brez da bi se tega zavedali! " Mikel, junij 2012

Za več informacij kliknite TUKAJ

Sorodni članki

Prijava