Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov hostel v Kanadi

Vsebina

HI Kanada vas vabi v nov hostel svoje mreža - HI Prince Rupert

Hostelling International Kanada s ponosom oznanja, da se je odprl že 29. hostel v Zahodni Kanadi. Nahaja se ob obali in ponuja cenovno ugodno prenočišče na priljubljeni turistični lokaciji. Dobrodošli v HI-Prince Rupert, Pioneer Backpackers Inn.

Robb Cryder, vodja HI Kanada – za pacifiško-planinsko regijo pravi: »Veseli nas sodelovanje s Pioneer Backpackers Inn. Hostel bo velika pridobitev za mrežo HI.”

 
 
 
 
HI-Prince Rupert, Pioneer Backpackers Inn, ponuja različne sobe, ki bodo zadostile vsem vašim potrebam in se prilagajajo vsakemu žepu: od skupinskega ležišča, do različnih zasebnih sob. Gostje imajo na voljo tudi polno opremljeno kuhinjo, prostor za peko na žaru, brezplačen WiFi ter velik vrt, kjer se lahko družijo.

Odlične prometne povezave tako z železnico kot avtobusom ter celo trajektom vam omogočijo, da pridete do HI Prince Rupert, od koder lahko dalje raziskujete lepote severa severne Amerike. Hostel ponuja tudi brezplačen prevoz do pristanišča ali železniške postaje vsak dan med 9:00 in 23:00.

Rezervirajte preko spleta na www.hihostels.ca/princerupert ali pokličite na 1.888.794.9998.

Ceri Jones
www.hihostelspm.ca/blog

Sorodni članki

Prijava