Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Dobrodošli na Koroško

Vsebina

Koroška, najbolj sončen del Avstrije, ponuja cel kup dejavnosti, športnih aktivnosti in kulturnega udejstvovanja tekom celega leta. Prekrasne zgodovinske znamenitosti, Vrbsko jezero (kjer se lahko tako plava kakor drsa), ogromno kolesarskih poti ter svetovni turnir v odbojki na plaži, tekmovanje IronMan, evropski bike vikend… so le nekateri dogodki, med katerimi lahko prespite v katerem od štirih hostlov.

 
Hostli v krajih Celovec (Hostel Klagenfurt), Beljak (Hostel Villach), Sveta Kri (Hostel Heiligenblt) in Vrba na Koroškem (Hostel Cap Wörth) vas pričakujejo razširjenih rok, brez starostnih omejitev ter po najboljših cenah v regiji.

Večina sob je opremljena z lastnimi stranišči ter nadstropnimi posteljami. V Celovcu in Vrbi imata hostla tudi sobe z dostopom za invalide na vozičkih. Lahko pa tudi organizirajo različne dogodke, kot so seminarji, zabave za rojstni dan ter konference.

 
Na voljo boste imeli tudi bogat zajtrk, ob naročilu pa tudi ostala dva dnevna obroka. Avtomat za napitke pa vam omogoča tako tople kot hladne napitke 24 ur na dan.

Vsi hostli so namenjeni nekadilcem, če želite kaj nikotina, boste to morali storiti zunaj.

Spletna povezava je brezplačna in omogočena v sprejemni sobi.

Mnogo vsega bi vam lahko našteli o hostlih, vendar smo prepričani, da če obiščete enega med njimi, boste želeli spoznati vse.

 
Ko boste v Celovcu, vedite, da je hostel le 5 minut oddaljen od Minimundusa – ki si ga zagotovo morate ogledati. Hostel v Vrbi pa ima lastno plažo na Vrbskem jezeru, kakor tudi pokrit bazen. V Beljaku boste prenočevali blizu centra samega mesta, v Sveti Krvi pa boste le 5 minut stran od smučišč. Kaj bi še želeli?
 
Obiščite našo stran www.hiyou.at kjer boste lahko spoznali hostle ter nas všečkajte na facebooku (ÖJHV Kärnten), da boste vedno lahko sledili našim novim ponudbam.

Naše osebje vas bo z veseljem pogostilo!

Sorodni članki

Prijava