Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Avstralski mestni oddih

Vsebina
 
Oddih v Sydneyu

Mostovi, plaže, pristanišče… smaragdno mesto ponuja veliko več od zgolj znanih ikon. Pustite avto in nočite tam, od koder vam je vse le sprehod stran (ali pa vožnja z ladjico). V vlogi turista se lahko podate na tržnico The Rocks ob koncu tedna, spoznate vzdušje pivnic, ali pa spoznate kulturo v katerem izmed zvenečih imen mestnih muzejev in njihovih posebnih zbirk. Ne glede na to, ali je vaša večerna zabava visoka eleganca opere, ali pa zabava do jutranjih ur v Argyle, dolgčas vam ne bo. Popeljite se z ladjico po pristanišču ali pa se podajte na vrh mesta, kjer je center Pitt Street prava postaja za nakupe.

• 3 nočitve v hostlu Sydney Harbour YHA
• zajtrk
• prevoz do letališča
• 1 večerja »pizza« v »The Australian Hotel,« vključno s kruhki in pijačo

Na izbiro imate: štiriposteljne sobe s polno opremo - $168 na osebo, ali dvoposteljne sobe s polno opremo - $483 na sobo (vključno s prevozom, zajtrkom in večerjo za dve osebi). Na razpolago od 1. Marca do 30. Septembra 2013.

Rezervirajte že sedaj TUKAJ.


 
Oddih v Melbournu

Od vrha stolpa Eureka Skytower do ulice polne kavarn in tramvajev, Melbourne preprosto izžareva urbano sproščenost. Festivali, hrana in nogomet – Melbourne je živahen dan in noč. Pravzaprav se toliko vsega dogaja, da boste potrebovali par dni, da zares doživite mesto. Če dajete prednost hrani, potem je festival hrane in vina prava stvar za vaše brbončice – odvija se v marcu. Kmalu za tem pa sledi festival, ki vam bo dodobra zmasiral polne želodčke, saj pridejo najsmešnejši predstavniki vsega sveta na mednarodni festival komedije. Vsak konec tedna – vse do septembra pa si lahko seveda ogledate še tekmo.  

• 3 noči v Melbourne Metro YHA
• 3 zajtrki 
• Myki karta za cel dan voženj z javnim prevozom

Izbirajte med $105/oseba v skupni, ali $278 v dvoposteljni sobi. Ponudba velja od 1. Marca do 30. Septembra.

Rezervirajte že sedaj TUKAJ.

 

Prestolnica dežele Queensland ponuja kar dve plati – živahno kozmopolitansko mesto in sproščeno podeželsko mestece. Ljubitelji nakupov, kulture, dobre hrane, akcije in zabave… ter še kdo – Brisbane vam lahko ponudi vse. Spoznajte znamenitosti mesta kar peš, s kolesom, z rečno ladjo ali hitrim čolnom. Vsekakor si morate ogledati Southbank, kjer se nahajajo umetno narejene plaže in zalivi, veliki televizorji, trgovine in muzeji. Če imate na voljo več dni, lahko kombinirate svoj oddih tudi z obiskom magičnega otoka Moreton. Nakupujte ali žurirajte do onemoglosti ter se nato odpravite hraniti delfine ali pa se napolnite z adrenalinom na 4WD pohodu raziskovanja peščenega otoka.

Prihod z letalom:
• 3 nočitve
• zajtrk
• prevoz z letališča

Od: $136/osebo, ali $341 za dvoposteljno sobo (skupna kopalnica) oz. $383 (lastna kopalnica). Ponudba velja od 1. Marca do 30. Septembra (razen med 19. In 27. Junijem).

Prihod z avtom:
• 3 nočitve
• zajtrk
• parkirišče za 3 noči

Od: $118/osebo, ali $277 za dvoposteljno sobo (skupna kopalnica) oz. $319 (lastna kopalnica). Ponudba velja od 1. Marca do 30. Septembra (razen med 19. In 27. Junijem).

Rezervirajte že sedaj TUKAJ.


 
Oddih v Adelaide

Adelaide je odlično mesto, ki ga lahko spoznate kar peš. Posedite v pivnici ali kavarni na Rundle Street v centru, naužijte se kulture v Art’s Centre, ali pa se sprehodite do bolj mirnih delov notranjega mesta. S tramvajem se podajte v Glenelg, kjer si privoščite malico, ali pa pojdite še dalje do Adelaide Hills ali Barossa Valley. Adelaide pa je znan tudi po svojih festivalih – festival umetnosti, Fringe offshoot ali Womadelaide so le nekateri med njimi. Tak festival je odlična priložnost za kratek oddih. Vsekakor pa se splača tudi obiskati tržnico – Adelaide Central Market, ki je pravi raj za popotnike. Zadovoljite svoje gurmanske potrebe, kupite malo tega, poskusite malo tistega in se vrnite v hostel, kjer si skuhate pravo pojedino. 

• 2 noči v Adelaide Central YHA 
• zajtrk 
• vstopnice za živalski vrt Adelaide (domovanje pand) ali Monarto 

Cene: Od $83 na osebo v skupni sobi, do $240 v dvoposteljni sobi s kopalnico. Ponudba velja od 1. Aprila do 30. septembra.

Rezervirajte že sedaj TUKAJ.

Sorodni članki

Prijava