Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Do 33% popustov v 30ih hostlih po Švici

Vsebina

Ob rezervaciji podaljšanega vikenda ali pa tedenskih počitnic, za katere ste se odločili v zadnjem trenutku, vam bo Švicarska zveza hostlov omogočila poseben 33% popust. Ne bi moglo biti lažje priti do 30 hostlov, kjer lahko ostanete nekaj pomladnih noči.

Posebna ponudba: 3 ali 6 noči v več-posteljni sobi vključno z zajtrkom.
Cena: 3 noči od CHF 69.00, 6 noč od CHF 135.00. Otroci mlajši od dveh let brezplačno in otroci med 2 in 5 leti po polovični ceni (otroci stari 6 let ali več po polni ceni).
Veljavno: 01.03.–31.05.13 (razen ob državnih praznikih).
Rezervacije: Rezervirate lahko na dan prihoda, na www.youthhostel.ch/fruehling Družine z otroci mlajšimi od 6 let naj rezervirajo neposredno po mailu ali po telefonu.

Več informacij na : www.youthhostel.ch/en/offers

 
Zakaj se odločiti za Hostle v Švici?
 
 
Priljubljeno stičišče
Preko 80 let hostli po Švici služijo kot prva postojanka mnogim popotnikom, ki potujejo na žepu prijaznejši način. Ne preseneča torej, da ponujajo nastanitve v idiličnih in zgodovinskih stavbah, kot so npr. gradovi, nekdanje tovarne in zgodovinske vile. Skupno je preko 52 domov ponujajo individualno pripravljeno infrastrukturo za mlade, mlade po srcu in njihove družine.
 
 
Preprosto različni
Že desetletja ponujajo švicarski hostli tako posameznikom, družinam kot skupinam, od najpreprostejših do najbolj spektakularnih prenočišč v zasebnem vzdušju. Prav tako so hostli bili stičišča, kjer so se ljudje spoznavali v posebnem okolju. Vendar pa »starih« hostlov sploh več ni. Današnji hostli spadajo med najrazličnejše – od romantičnih gradov, to stilskih hišic in izjemnih vil – vse na stilističnih in idealnih lokacijah. Tri različne kategorije (»preprosto«, »klasično« in »vrhunsko«) opisujejo nastanitvene potrebe gostov, ki razen strehe nad glavo potrebujejo različno opremo.

Youth Hostli za družine
Kot vsaka nastanitev namenjena staršem in otrokom, kjer se lahko spočijete, hostli običajno ponujajo veliko prostora, dvorane in sobe ter najrazličnejše priložnosti za igro. Vselej so hostli na izbranih lokacijah, ki omogočajo številne izlete in ponujajo veliko več kot zgolj družinske sobe.

 
V vseh pogledih vrhunski
Vrhunskih 14 destinacij med Youth Hostli kot so npr. Basel, Zürich, Zermatt in St. Moritz, so prva postojanka za vse, ki želijo biti blizu pošte ali avtobusne postaje. Ti hostli so sodobni, se nahajajo na izjemnih lokacijah, jih je mogoče zlahka doseči in so vedno odprti.

Trajnostni in okolju prijazni
Youth Hostli ne ponujajo le trajne popotniške izkušnje, posvečeni so trajnostnemu turizmu. Vse stavbe imajo oznako EU Environment in Ibex fairstay, ki pomenijo, da lahko gostje prenočijo na svojih potovanjih v organizacijah, ki varujejo okolje in pomagajo pri ohranjanju podnebja.

Garancija kakovosti
Švicarski hostli zlasti poudarjajo:
- Zagotovilo kakovosti – vsi hostli imajo pečat kakovosti, ki ga podeli švicarska turistična zveza, kakor tudi potrdilo kakovosti zveze Hostelling International
- Trajnostni razvoj – vsi hostli so prejeli nagradi EU Environment Label in Ibex fairstay Label
- Zaupanje, varnost in dobro počutje gostov
- Zagotavljanje cenono ugodne ponudbe brez znižanja kakovostnih standardov.
 

Sorodni članki

Prijava