Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Naj lokacije za vroče poletne zabave

Kam se boste podali s prijatelji na nepozabno zabavo? Za vas smo pripravili nekaj predlogov.

Vsebina

1. Full Moon Party, Koh Phangan, Tajska

Naj bo polna luna, mlaj ali le eden od krajcev – na plaži Haad rin se bo odvijala nora zabava. Večinoma elektronska glasba bo majala razgreta telesa, poslikali se boste lahko z neonskimi barvami, skakali prek ognjene kolebnice, pijačo pa si privoščili iz majhnih pisanih veder. Če te zabave res ne želite zamuditi, na njihovi spletni strani zlahka najdete vse datume.

A pozor! Nekateri hostli zaračunavajo dan ali dva pred napovedano zabavo višje cene, zato se prej o tem pozanimajte. Če boste stanovali na Haad rin, boste res le korak od postelje, a cena tega je hrup – ne le na noč zabave. Brez težav boste tudi sredi noči prišli na drugo stran otoka, kjer boste lahko uživali v miru in tišini.

2. Miami Beach, Florida, ZDA

Ali se greste zabavat med študente na znameniti »Spring break« ali se boste poleti zabavali s svojimi prijatelji, vseeno – Miami ponuja kilometre dolgo peščeno plažo, kjer se da dobro zabavati, seveda pa se najde kar nekaj barov in nočnih klubov. Za nekatere (npr. Mansion, Prive, Nikki Beach) je potrebno za vstop čakati v dolgih vrstah ali biti celo na VIP seznamu, cene so potem tudi temu primerne. A ne pozabite – živimo le enkrat!

3. Ibiza, Španija

Otok zaživi poleti, ko se tja zgrne mladina iz vsega sveta le zaradi enega razloga: zabave. Balearski otok, ki skriva turkizne lagune, se poleti prelevi v pravo elektronsko meko. Najbolj priznani didžeji vrtijo plošče in zabavajo množice zabave željnih mladcev in mladenk, ki preplešejo noč in prespijo dan. Lahko pa si privoščite tudi pozno popoldansko zabavo na ladji, ki jo organizira Pukka up. Na ladjo lahko sprejmejo 300 ljudi, zato si morate vstopnice zagotoviti prej, le ta pa ponavadi vključuje tudi vstop v Amnesio (že trikrat nagrajen z nagrado Best global club) in Pacho.

4. Severna Dalmacija, Hrvaška

Dolg monopol poletnih zabav je imel otok Pag, natančneje plaža Zrće. V zadnjem času pa so se na Hrvaškem pridružile še druge destinacije, recimo Vodice in Split. Srečali boste dosti tujcev, domačinov pa bolj malo. Plesali boste lahko v bazenu, uživali v organiziranih zabavah s peno in se predajali elektronskim ritmom. Seveda sta Hvar in Dubrovnik tudi zanimiva, a sta malce bolj mondena.

5. Surfers Paradise, Queensland, Avstralija

Ob obali, kjer narašča adrenalin zaradi visokih valov, na katerih jezdijo surferji, najdete Surfers Paradise. Nahaja se v središču zabave, ob morju in zraven prodajalnic. Zaradi sproščenega vzdušja in možnosti zabave vso noč, se je tu in tam kakšnemu surferju zgodilo, da ni želel več domov.

6. Goa, Indija

Bivšo portugalsko kolonijo so pred časom preplavili hipiji, zdaj pa so obale znane po rave glasbi, kjer se zahod sreča z vzhodom. Zabave se dogajajo na plažah, pogosto zanetijo tudi kres. Indija je splošno znana kot poceni destinacija, zato se lahko veselite ugodnih cen pijač in hrane.

Poletje je čas zabave in druženja. Že načrtovanje lahko prinese dosti dobre volje, zato upam, da sem vam dala nekaj idej, kje lahko preživite kakšno vročo noč. Vseeno pa ne pozabite paziti na svoje stvari, saj nepridipravi so ravno na velikih zabavah v gneči najbolj dejavni. Zdaj pa veselo načrtovanje in party on!

Sorodni članki

Prijava