Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Smučanje v Švici po ugodnih cenah

Vsebina

Zimske sanje lahko postanejo resničnost! Gore od Engadina do Bernese Oberland je zajel urok zimske čarovnije. Lesketajoča smučišča in široke doline, bleščeči vrhovi ter nad njimi modro nebo… saj je kot v pravljici, kjer bi pričakovali snežno kraljico, da vas pride osebno nagovoriti. A tudi če je ne srečati, vam lahko vseeno zagotovimo nepozabne urice na snegu.

 
Odlično vzdušje v odličnem okolju
Očarljiv Engadin, prekrit s snegom, ki se lesketa na soncu, široka dolina s starodavno mistično lepoto, počitniška regija prijetnih doživetji, vas pričakuje. Kakor hitro prve snežinke zapadejo, da prekrijejo vrhove s puhasto belino, domačinov več ni moč obrzdati. Takoj so na svežem zraku, kjer pripravljajo smučišča, proge za tek na smučeh ter pohodniške poti. No, prav tako hitri pa so tudi gosti, da pridejo uživati na sneg in zimske igre.
 

Vrh za vrhom na višavju Bernese
V alpskem visokogorju Bernese Oberland smučarje privabljajo najzahtevnejši spusti v smuku: Kleine Scheidegg, Schilthorn, Lauberhorn in Männlichen. Z železnico se povzpnite na gore, kjer boste videli razgled, ki je očaral celo Jamesa Bonda. Smučišča vas vodijo tudi do neokrnjenih vrhov sveta. Obnovljene počitniške lokacije in z bogato tradicijo kot so Interlaken, vam ponujajo prvovrstno doživetje. Seveda so gostje tisti, ki so pravi kralji, katerim se zimske sanje lahko izpolnijo.

TUKAJ lahko najdete zanimive SMUČARSKE PAKETE v Švici.

Sorodni članki

Prijava