Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Glasujte za naj češki hostel leta 2012

Vsebina

Češka YHA ponosno oznanja natečaj za nagrade za najboljši hostel leta 2012. Ste letos prenočili v katerem od naših hostlov ter se vam je zares dopadel? Vam je ostal pri srcu zaradi udobja, osebja, vzdušja, ponudb ali brezplačnih dejavnosti? Podprite svoj najljubši hostel, da postane najboljši hostel leta 2012 na češkem!

 
Češka organizacije je nominirala 11 hostlov! Nominiranci so hostel Fleda in hostel Mitte v Brnu, hostel Cuba v Čeških Budejovicah, Travellers hostel v Češkem Krumlovu, hostel Decin v Decinu, hostel YMCA v Litomyslu, hostel River v Pilznu ter hostli v Pragi – hostel Advantage, hostel Downtown in Travellers hostel, ne-nazadnje pa še Travellers hostel (U Jelinku) v Trebicu!
 

Glasujte in osvojite brezplačno namestitev v enem izmed nominiranih hostlov, za dve osebi v dvoposteljni sobi (izberete sami). Zmagovale bo razglašen 20. januarja 2013. Vsak sodelujoči lahko glasuje le enkrat.

Glasovanje bo potekalo do 15. januarja ter rezultati objavljeni 20. januarja 2013, ko bo cel svet izvedel, kateri CZYHA hostel je bil najboljši v letu 2012 – hkrati bodo tedaj objavljeni tudi izžrebanci za nagradne namestitve!

Glasujete lahko na SPLETNI strani!

 

Sorodni članki

Prijava