Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Odkrite kalabrijske AIG hostle v Italiji

Kalibrija je ena izmed najlepših starodavnih civilizacij v Sredozemlju: prav prebivalci Kalabrije so dali deželi na Apeninih ime Italija, v čast kralja Itala.

Vsebina

Različna ljudstva, ki so z vseh strani Sredozemlja prišla do vrha škornja, so tukaj pustila različne sledove, ki dajejo poseben občutek Kalabriji.

Vendar pa je Kalabrija, čeprav tako starodavna pokrajina, kljub vsemu odprta sodobnim kulturnim gibanjem ter postaja vrhunska turistična/kulturna trajnostno usmerjena destinacija, primerna za vsakogar.

Kalabrija je zlasti vesela mladih, ki pridejo poživiti lokalne vasice z vsakoletnim nočnim življenjem, kar vnaša dodatno razposajenost živahni pokrajini.

Kalabrijsko morje
800 km peščene in kamnite obale, ki se vije ob različnih izlivih sestavljajo Riviera Ceder, obala bogov, vijolična obala, oranžna obala, obala Saracenov, obala jasmina ter še mnogo drugih, ki jih toplo priporočamo. Naj vam predstavimo tudi hostle, ki so razprostrti po celi Kalabriji in predstavljajo odlična izhodišča za odkrivanje skritih kotičkov te šarmantne pokrajine.
 
Hostel Enotria, Amendolara Marina (Cosenza)
 
Hostel Enotria se nahaja v predelu Cosenze, ki gleda na zaliv Taranto, ki ga obdajajo neverjetna pokrajina in zgodovinske znamenitosti.

Hostel ima na voljo 48 sob, skupen prostor, čitalnico, velik vrt s tremi vrtnimi hiškami, 5 zunanjih sprejemnic in restavracijo s 100 sedeži, ki ponuja lokalno hrano.

Športne aktivnosti in kulturne ekskurzije, ki jih organizira osebje, vam bodo popestrile vaš dopust v Amendolari! 

Velja si zapomniti tudi posebno ponudbo 'hrana pri 0km', ki vam omogoča okus pravih domačih dobrot po neverjetnih cenah: za goste hostla je večerja le 12€ (vino in sladice niso vključeni v ceno).

Radi pa bi vas tudi opomnili, da je bilo morje v okolici Amendolare nagrajeno z modro zastavico 2012, za svojo neverjetno bistrost.

Hotel Enotria        
Viale Calabria 20
87071 Amendolara Marina (CS)
Tel. + 39 0981-915026
e-Mail:
info@hotelenotria.it
www.hotelenotria.it


 
Hostel Torino, Falerna Marina (Catanzaro)

Hostel Torino se nahaja na prelepi zahodni obali Kalabrije (Tirensko morje) v srcu zaliva St.Eufemia.

Hostel Torino je pravi kraj za vse, ki želijo hkrati preživljati počitnice ali pa prirejati srečanja oziroma zabave. Odlična geografska pozicija je izvrstno izhodišče za obisk kulturnih in turističnih znamenitosti v neposredni bližini.

Hostel Torino
Via Nazionale s.s. 18,
Falerna Marina (CZ) Italy
Tel. + 39-0968-93053
info@hotel-torino.org


 

Soverato Youth Hostel se je šele pred nedavnim pridružil mreži AIG HOSTELS in vam ponuja prelep pogled na Jonsko obalo kristalnega morja Kalabrije.

Nahaja se le malo stran od centra Soverata, enega najpriljubljenejših letovišč v Kalabriji. Soverato je le 35 km oddaljen od Catanzara in se nahaja na južni strani zaliva Squillace.

Prelepa pokrajina in zasebna plaža s finim belim peskom, kakor tudi kvalitetna ponudba, so uvrstile ta hostel med prijetnejše kraje za sprostitev in zabavo.

Hostel San Domenico
Via della Galleria n.10 - 88068 - Soverato (CZ)
Tel.+39 0967 530433
E-mail:
info@sandomenicohotel.it  
www.sandomenicohotel.it

Sorodni članki

Prijava