Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Foto natečaj FAKE HIS STORY 2012

Vsebina

MCC Hostel  razpisuje natečaj za najboljše fotke, ki odražajo tematske zgodbe posameznih sob z naslovom Fake his story. Naš hostel ima sedem edinstvenih tematskih sob, zato iščemo 7 najboljših fotografij, ki so kakorkoli povezane s posamezno zgodbo v sobi. Kandidati lahko pošljejo fotografije za vsako sobo če želijo.

Fotografije je potrebno oddati v elektronski obliki na elektronski naslov mcc.hostel@mc-celje.si v formatu .jpg ali .jpeg. Fotografija naj bo velika najmanj 2000x1340 pik in v resoluciji 300 dpi.

MCC Hostel si pridržuje pravico, da lahko fotografije prispele na fotografski natečaj brezplačno uporabi za potrebe zaključne razstave fotografskega natečaja in promocijsko gradivo namenjeno izključno promociji. Avtor zadrži vse moralne avtorske pravice in bo v primeru uporabe fotografije naveden kot avtor in o objavi obveščen. Z oddajo fotografije se strinjate s pogoji razpisa.

 
Natečaj poteka od 1.5.2012 do 31.9.2012. Najboljše fotografije bo strokovna komisija na čelu z Gaš-perjem Domjanom nagradila in bodo razstavljene v MCC Hostelu. Rezultati in nagrade bodo objavljeni 20.10.2012 na naši spletni strani.  Najboljše fotografije bomo izdali tudi kot razglednice.

Fotografije lahko pošljete  na mail mcc.hostel@mc-celje.si najkasneje do 31.9.2012. Pripišite ime avtorja, naslov fotografije in kontakt. Vljudno vas vabimo k sodelovanju in vam želimo lep fotografski pozdrav. Za več informacij pokličite na telefon 040 862 009 ali pišite na mail za oddajo fotografij.

Partnerji projekta so Zavod Fokus, Foto Rizmal in Europe Direct Savinjska.

Najdi svojo legendo v knežjem mestu!

Sorodni članki

Prijava