Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

DK Eyewitness Guide za Slovenijo

Vsebina

Dolgo pričakovani vodič DK Eyewitness Guide za Slovenijo je končno izšel!

Po dveh letih, je izšel nov popotniški vodnik v angleškem jeziku, ki opisuje Slovenijo in je na voljo v knjigarnah. Prestižna britanska družba Dorling Kindersley (DK) je izdala popotniški vodič za Slovenijo s tem, da je zbrala prispevke avtorjev in strokovnjakov za Slovenijo, kot sta Jonathan Bousfield in James Stewart.
 
Od 1993 so pri DK izdajali slavne vodiče DK Eyewitness Travel Guides, znane po tem, da vam pokažejo to, o čem drugi le govorijo, saj je vključenih mnogo ilustracij, fotografij, zemljevidov in celo 3D prikazov. Vodič pomeni pridobitev tudi za Slovenijo, saj zbirka nagovarja turiste višjega cenovnega razreda ter tako ponuja drugačna izkušnja kot bolj popotniško naravnana Lonely Planet in Rough Guide.
 
V DK Eyewitness Travel Guide so zapisali, da vas bo izdaja za Slovenijo popeljala naravnost do najbolj prestižnih stvari, ki jih Slovenija lahko ponudi. Ob mnogih fotografijah, ilustracijah in zemljevidih Slovenije, vam vodič pokaže vse od vrhov Alp, do Jadranske obale, Blejskega jezera, muzejev in gradov, prestolnico Ljubljano in prekrasni mesti Koper in Celje. S 3D zloženkami in tlorisi, kakor tudi z natančnimi mestnimi kartami, lahko raziščete vse, kar si preprosto morate ogledati, najboljše hotele, restavracije, kavarne, nočne klube v vseh pokrajinah, po različnih cenovnih razredih. DK Eyewitness Travel Guide - Slovenia prikaže slovensko kulturo, zgodovino, arhitekturo in umetnost, poda pa tudi najnovejše podatke o voznih redih vlaka, ali navodila za raziskovanje z avtom ali peš.

Potujte po Sloveniji in si rezervirajte ležišče v enem iz med Slovenskih hostlov!

SOURSE: www.slovenia.info

Sorodni članki

Prijava