Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Študentska izkaznica ISIC

Ugodneje doma in po svetu s študentsko izkaznico ISIC

ISIC je edina mednarodno priznana študentska izkaznica, ki je uradno priznana tako doma kot po svetu in omogoča številne ugodnosti na področju izobraževanja, kulture, športa, zabave, potovanj in nakupovanj. Z izkaznico ISIC lahko v Novo Zelandijo letiš že za 873 eur, medtem ko je redna cena 1.260 eur*, na Bali pa za 686 eur*, redna cena pa je 886 eur*.

Vsebina

Študentsko izkaznico ISIC ima preko 4,5 milijona mladih po svetu, saj ponuja več kot 40.000 ugodnosti. Zemljevid z lokacijami, kjer lahko koristimo ugodnosti ISIC, si lahko v obliki aplikacije brezplačno naložimo tudi na mobilni telefon.

ISIC lahko dobi vsak s statusom dijaka ali študenta. Ob naročilu potrebujemo potrdilo o vpisu ali študentsko oziroma dijaško izkaznico z veljavno nalepko, osebni dokument, fotografijo za dokumente in 12 €. Pri nakupu izkaznice imetnik prejme tudi nezgodno zavarovanje za celo leto ter zavarovanje osebnih dokumentov in ključev v primeru izgube, kraje ali ropa. Obe zavarovanji veljata tako doma kot tudi v tujini. Z izkaznico ISIC pa smo deležni tudi posebnega paketa zavarovanj ISIC Coris, s katerim lahko brezskrbno potuješ celo leto.

Za več informacij o izkaznici preveri www.isic.si in spremljaj Facebook stran ISIC Slovenia. Na voljo je na številnih prodajnih mestih po vsej Sloveniji.

* podrobnosti in pogoji na voljo na staljubljana.com .

Sorodni članki

Prijava