Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Rezerviraj hostel preko Facebooka!

Vsebina

YHA Australia je pognala spletno aplikacijo za Facebook, ki omogoča gostom, da izvedejo rezervacijo za preko 100 hostlov širom najjužnejšega kontinenta. Gre za prvo takšno aplikacijo na socialnih omrežjih.

Mandy Monk, evropski menedžer za trženje in prodajo YHA je izjavila, da je “ Facebook del vsakodnevnega življenja gostov, zlasti ko potujejo. Ta aplikacija je hitra in preprosta ter omogoča gostom, da rezervirajo naslednji hostel, kjer bodo prenočili, kar preko Facebooka. Rezervirate lahko nočitev v katerem od preko 100 YHA hostlov, med katere sodijo tudi večkratni nagrajenec Syndey Central YHA v srcu Sydneya, pa do povsem podeželskih hostlov, kot je Halls Gap YHA v prelepem predelu Victorie Grampians ali na idiličnih plažah Queenslanda kot je hostel Magnetni otok – Magnetic Island YHA.

Facebook aplikacija je le najnovejša stvar v ponudbi, ki vedno teži, da bi zadovoljila spremenjujočim se potrebam popotnikov, ter sledi naš spletni strani http://m.yha.com.au/, ki pridobiva na priljubljenosti. ”

YHA Bookings aplikacija je registrirana v direktoriju Facebook App, ki omogoča YHA Hostlom in partnerjem, da si ga dodajo na Facebook: https://apps.facebook.com/yha-bookings/ .

Sorodni članki

Prijava