Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Slovenski Hostli prejeli sedem medalj

Vsebina

Hostli Popotniškega združenja Slovenije prejeli sedem od devetih medalj.

Urejeno in gostoljubno okolje je pogoj za uspešen razvoj turizma. To je temeljni smisel in dolgoročno sporočilo projekta Moja dežela - lepa in gostoljubna. Zato turistična društva in zveze z vse bolj zavzetim sodelovanjem občin, podjetij in mnogih organizacij in strokovnih institucij uresničujejo vrsto programov na tem področju. Osnova projekta je tekmovanje slovenskih mest in krajev na področju urejanja prostora, okolja in gostoljubnosti. Poleg pa poteka tudi ocenjevanje slovenskih hostlov, ki mladim in mladim po srcu nudijo kvalitetna in ugodna prenočišča.

V treh kategorijah so se hostli, ki so del mednarodne verige Hostelling international kar v sedmih primerih povzpeli na eno od prvih treh mest v posamezni kategoriji.

Tako so hostli osvojili po dve prvi, dve drugi in tri tretja mesta.

Zmagovalca v svojih kategorijah sta bila tako hostel DIC Ljubljana in hostel Celje, drugo mesto sta osvojila hostel Murska Sobota in hostel Brežice, na tretjem mestu pa so pristali hostel pod Voglom, hostel Videc in hostel Velenje.

 
Ob tej priložnosti čestitamo vsem, ki so s svojo kakovostjo in prijaznostjo prispevali k skupnemu uspehu in s svojo uvrstitvijo pokazali, da se kakovost ponudbe za mlade tudi obrestuje.

Sorodni članki

Prijava