Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Bled

Vsebina
Bled z okolico in naravnimi lepotami je eno najlepših alpskih letovišč, značilno po blagem, zdravilnem podnebju in termalni jezerski vodi. Lepota gora odseva v jezerski gladini, sonce, mir in sveč zrak vzbujajo izredno prijetne občutke obiskovalcev v vsakem letnem času in zagotavljajo idealne razmere za prijeten oddih ali dejavne počitnice. Bled privablja poslovneže, umetnike, športnike, raziskovalce, rekreativce, stare in mlade, ljudi z vsega sveta. Z lepoto jih očara in prepriča, da se vedno radi vračajo.
 
Popolnoma obnovljena stavba počitniškega doma Bledec nadaljuje 80-letno tradicijo mladinskega turizma na Bledu.  Hostel se nahaja v mirnem predelu kraja, le korak stran od cerkve sv. Martina. Od tu je do jezera le pičlih 5 minut hoje. Mimo vodi prijetna sprehajalna pot do gradu, kamor je moč priti v manj kot 10 minutah. Železniška postaja je oddaljena 20 minut avtobusna pa le 5 minut hoda. V bližini je tudi dobro založena trgovina, prav tako pa se v bližnji okolici nahajajo številni pubi, bari in restavracije.
Na recepciji vam bo prijazno osebje postreglo z koristnimi informacijami, na željo pa vam rezervirajo tudi številne (športne) aktivnosti, kot so rafting, kanjoning, ježa, skok z padalom…ter izlete v okolico kraja. V objektu je 13 sob s 55 ležišči, večinoma so 3,4 in 6 posteljne, vse s tušem in WC-jem. Možna je tudi rezervacija dvoposteljne sobe. Sobe so prijetne in urejene, primerne tudi za družine z otroki. Hostel se ponaša tudi z odlično restavracijo, kjer so vam na voljo številne jedi po naročilu, turistični meni po izredno ugodni ceni ter okusne testenine, ki jih za vas pripravijo na kar 18 načinov. V hostlu je tudi klubska soba v kateri sta na razpolago TV internet za potrebe gostov. Hostel je primeren tudi za skupine (do 55 oseb). Samopostrežni zajtrk je vključen v ceno!

Pridite in se prepričajte!

Sorodni članki

Prijava