Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Armagh City Youth Hostel

Vsebina

Armagh City Youth Hostel idealen za mednarodne konference!

Armagh City Hostel vsekakor ne bi bil na koncu jezika, če bi se spraševali, kjer organizirati mednarodno konferenco, vendar pa je ta izjemen hostel bil perfektna lokacija za srečanje amaterskih astronomov s celega sveta.

Dr David Asher, raziskovalec pri observatoriju in delni organizator konference Meteor 2010, je poročal o izvrstnem sodelovanju s hostlom.

“Moji kolegi z observatorija ter seveda jaz osebno, smo organizirali konferenco ljubiteljskih astronomov s celega sveta in iz 24 držav s petih kontinentov so se astronomi tudi udeležili dogodka.

Za čas trajanja konference smo rezervirali cel hostel, kjer so udeleženci bivali, jedli in se družili. Pomemben je bil predvsem zadnji dejavnik, saj sem iz raznih konferenc po Evropi vedel, da je prav od tega odvisen uspeh, oziroma neuspeh konference – kajti če ni sproščenega neformalnega vzdušja, potem tudi prave komunikacije in izmenjave informacije ne bo.

Mnogo obiskovalcev je pohvalilo konferenco kot nepozabno, z mnogo prijetnih trenutkov.

Hostel je preprosto idealno mesto, kjer se lahko tovrstni dogodki prirejajo. Čiste in udobne sobe, večnamenski strežni prostori, prijazne in prostorne skupne sobe in še kaj, je ključ do uspeha. Skupaj jesti, se družiti in klepetati do poznih večernih ur – to ni mogoče vsepovsod.

Zahvaljujemo se mu [Johnu Crowleyu, upravniku Armagh City Youth Hostla] za gladek potek dogodkov, saj je zaželel dobrodošlico prav vsakemu obiskovalcu, med katerimi je večina prvič obiskala Irsko – ter verjetno ne zadnjič.

Prepričani smo, da se bo dobra ustna reklama širila o nas po več kot dvajsetih državah in roko na srce, brez sodelovanja hostla sploh ne bi mogli izvesti te konference, saj v Armaghu preprosto ni drugega primernega prostora.

Skozi leta sem slišal veliko hvale o hostlu, a šele preko organizacije te konference sem dobil priložnost iz prve roke videti, kako velika pridobitev za naše historično mesto hostel dejansko je.”

Dr. David Asher
Raziskovalec, Armagh observatorij
Organizator konference Meteor 2010

Armagh City Hostel se nahaja v centru mesteca Armagh, znanega tudi kot 'verska prestolnica Irske’. V mestecu sta dve katedrali Svetega Patrikat Katedrala irske cerkve Svetega Patrika, ki jo je svetnik zgradil leta 445 in katoliška katedrala Svetega Patrika. Armagh je le 45 minut vožnje oddaljen od mednarodnega letališča Belfast in 70 minut od dublinskega.

Hostel Armagh City je le nekaj korakov stran od glavnih zanimivosti mesta, trgovin in restavracij. Zagotavlja opremljene spalnice, brezplačen Wi-Fi dostop, parkirišče, velike jedilne prostore, opremljene čajne kuhinje, strežbo in družabni prostor. Obiskovalci vseh starosti dobrodošli v sproščenem vzdušju hostla, od koder lahko obiščete zgodovinski Armagh.

Sorodni članki

Prijava