Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Obišči Avstralijo

Vsebina

YHA Avstralia poenostavlja ohranjanje vzdušja popotništva

Kot prvi na svetu, lahko popotniki v Avstraliji preko YHA rezervirajo SIM kartico, da lahko ostanejo v stiku z družino in prijatelji preko prenosnega telefona in tako svojim domačim dajo novo številko še preden se odpravijo na pot.

Od 17. novembra dalje lahko vsi, ki rezervirate hotel preko www.yha.com.au naročite tudi SIM kartico za 10$, ki jo lahko uporabljate tako za telefon kot prenosnik in jo lahko prevzamete na ključnih lokacijah, kot so: Adelaide Central YHA, Brisbane City YHA, Cairns Central YHA, Melbourne Metro YHA, Melbourne Central YHA, Perth City YHA, Sydney Central YHA, Railway Square YHA in Sydney Harbour YHA.

Prednosti so:
• Ugodna mednarodna in lokalna tarifa pošiljanja SMS
• V več kot 50 YHA po Avstraliji lahko uporabljate predplačilo za Wifi in terminale
• Ugoden prenos podatkov
• Ni pogodb, ni obvez, po pol leta SIM izteče

    
Mandy Monk, zastopnik YHA za Evropo, pravi: »Javljati se bližnjim je pomemben del potovanja. Ta nova usluga omogoča obiskovalcem Avstralije, da svojim domačim zapišejo svojo novo telefonsko, še preden se odpravijo na pot. S tem bodo lahko popotniki ne le obveščali prijatelje o vsem, kar se jim dogaja, temveč se bodo tudi starši pomirili, saj bodo vedeli, da lahko kadarkoli pokličejo in preverijo, kaj se s popotnikom dogaja.”

Iniciativa je izvedena v sodelovanju z Global Gossip – vodilnemu dobavitelju telekomunikacijskih izdelkov za popotnike.

 
 

Hostli v Avstralija: HI Avstralija
Obiščite HI Avstralija ali hihostels.com da rezervirate hostel v Sydneyju in katerikoli hostel v Avstraliji.

Sorodni članki

Prijava