Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hamburški hostel "Auf dem Stintfang"

Vsebina

Dobrodošli v hamburškem hostlu „Auf dem Stintfang“, enem izmed najbolj prijetnih krajev .

Mladinski hostel „Auf dem Stintfang“ je med obiskovalci Hamburga zelo priljubljen. Osrednja lokacija hostla ponuja veliko zanimivosti, do katerih lahko v zelo kratkem času pridete z javnim prevozom.

 
 
 
 
 
Glavna znamenitost tik ob hostlu, je hamburško pristanišče. Avgusta 2006, po petletni prenovi, je hostel ponovno odprl svoja vrata. Hostel je z 90.000 nočitvami eden izmed vodilnih na svetu. Obiskovalce navdušuje edinstvena lokacija, visok standard in vzdušje v hostlu, kakor tudi ogromna avla z recepcijo, v kateri na dveh monitorjih prikazujejo mestne znamenitosti.
 
 
 
Osrednji del hostla je velika avla, ki služi ne samo kot jedilnica, ampak tudi kot kotiček miru. Tukaj vam nudijo tudi številne možnosti preživljanja prostega časa. Ogromna okna hostla ponujajo fantastični pogled na živahno pristanišče. Kje drugje lahko iz hostla opazujete ogromne križarke kot npr. „Queen Mary“, medtem ko igrate šah, biljard ali brskate po spletu?

Ob večerih se lahko razvajate ob koktejlih v „Chicago Backpackers Bistro“ in s seboj odnesete nepozabne spomine na prelepe sončne zahode v pristanišču.

Hostel je bil s strani DJH-ja ocenjen kot „YH Internacional“ za mednarodne goste, kar pomeni, da imajo odprto 24 ur na dan, izkušene zaposlene, nudijo vam turistične informacije v različnih jezikih, rezervacije turističnih dogodkov in ogledov ter mednarodno kuhinjo.

Hostel ima 357 postelj, od dvo- do šest-posteljnih sob, ki so opremljene s tuši in sanitarijami. Nekatere sobe nudijo čudovit in nepozaben pogled na reko Elbo.

Hamburg so nemška vrata v svet in ponuja ogromno znamenitosti, kot so:
hamburška tradicionalna ribja tržnica, kjer se trguje in ponuja skoraj vse, hamburške ječe, kjer lahko vstopate v temno plat zgodovine tega 1000 let starega mesta, ogledate si lahko tudi stolp Sv. Michaelisa, ki je s svojimi 132-timi metri simbol Hamburga pomole, ki so začetna točka vseh ladijskih popotovanj in križarjenj, svet v malem, kjer lahko vidite eno največjih modelarskih, miniaturnih železnic na svetu, muzikli, kot so Levji kralj, Dirty Dancing, Disneyev Tarzan, katerega premiera bo novembra 2008, Speicherstadt, ki je največji skladiščni kompleks na svetu, St. Pauli in Reeperbahn, ki sta hamburški rdeči ulici z nočnimi bari.

Priporočamo predhodne rezervacije!

Informacije in rezervacije:
Youth Hostel Hamburg „Auf dem Stintfang“
Alfred-Wegener-Weg 5
20459 Hamburg
Telefon: + 49 040 3133488
Fax: + 49 040 315407
Email: jh-stintfang@djh.de
Spletna stran: www.jugendherberge.de/jh/hamburg-stintfang
Informacije o Hamburgu na: www.hamburg-tourismus.de

Sorodni članki

Prijava