Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

YHA Avstralija je prenovila svojo spletno stran

Vsebina

YHA Avstralija je prenovila svojo spletno stran, ki je tehnološko napredna inačica www.yha.com.au in to ravno v času, ko bo začel naval popotnikov na južno celino v času njihovega poletja.

Sedaj je še lažje kot kadarkoli pogledati rezervacije, raziskovati hostle in najti najboljše predstavnike YHA z vsemi potrebnimi opisi. Celotna stran ima nov izgled in vključuje večje slike hostlov, ki vas bodo navdušili, da se z nahrbtnikom odpravite po Avstraliji.

YHA Avstralija je bil tudi med prvimi, ki se je zavedal pomembnosti uporabe pametnega telefona in je uvidel, kako neprijetno zna biti, če skušamo s telefonom odpreti spletno stran namenjeno uporabi računalnika.  Tako je s posodobitvijo spletne strani nastala tudi mobilna verzija teh strani, m.yha.com.au, omogoča gostom preprost in hiter dostop do hostlov preko pametnih telefonov.

   
 

Mandy Monk, vodja prodaje in marketinga za YHA Avstralija v Evropi pravi, da www.yha.com.au zagotavlja preko 350,000 nočitev letno. Številka še dalje narašča, saj se spodbuja tudi nadaljnji razvoj kapacitet nočitev, ki se jih rezervira preko spleta. Najnovejša posodobitev spletne strani je pospešila in poenostavila pristop in uporabo storitev. Organizacija je vlagala tudi v mrežo hostlov, kar pomeni, da ima nove objekte v mestih: Brisbane, Melbourne, Sydney in Port Elliot, kar zagotavlja nadaljnji razvoj mreže.

Hostli Avstralija !

Sorodni članki

Prijava