Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostel pod Voglom in Pac Sports

Vsebina

V Bohinju smo že pošteno vkorakali v pisano poletje, zato smo v PAC Sportsu in Hostlu pod Voglom spet pričeli z izvajanjem številnih  aktivnosti.

V Hostlu Pod Voglom smo v sodelovanju s Srednjo aranžersko šolo prebarvali sobe v prvem nadstropju Depandanse, kjer je vsaka soba poslikana v motivu slovenskih pokrajin. Samotna in zelena Soška dolina, suh in vetroven Kras, Bohinjske gore ter dolenjski griči ustvarjajo edinstveno notranjost.

V poletnem času v Bohinju potekajo različne prireditve. Ste že slišali za vasovanje, obiskali kmečko ohcet, kresno noč ali se udeležili glasbenega festivala Kanal? Bohinj ponuja res pestro izbiro kulturnih poslastic. S soncem obsijani smo tudi Pod Skalco, kjer poteka otroški festival BoFejst. Pred nami so še odmevni bohinjski kajakaški maraton, večeri slovenskega alpinističnega filma in nepozaben vikend, ko  pride na vrsto Kresna noč. Ob zaključku poletja pa domačini pripravljajo še znameniti Kravji bal.

Dnevi v Bohinju so dolgi in vroči, zato vsem prija osvežujoča sprostitev ob in na vodi. Gostom ponujamo mnogo možnosti za razburljivo preživljanje prostega časa. To je lahko romantično veslanje po jezeru s kanujem, nekoliko bolj živahen spust po reki z raftom ali pa nepozabno adrenalinsko doživetje v soteskah, kjer izvajamo canyoning.

 
Svoj pogum pa lahko preizkusite tudi v adrenalinskem parku, kjer izvajanje različnih nalog in premagovanje ovir 8 m nad tlemi predstavlja popolnoma nov način zabave. V sklop adrenalinskega parka v Bohinju spada tudi Orjaška gugalnica, ki za večino gostov predstavlja vrhunec programa.

Željni letenja lahko v družbi izkušenih vodnikov poletite tudi z jadralnim padalom in si iz zraka ogledate navdihujočo modrino Bohinjskega jezera in okoliških hribov.

Tudi za tiste, ki raje ostajajo trdno na tleh, je poskrbljeno. Številne sprehajalne poti v neposredni bližini hostla so speljane tako, da obiskovalcem približajo tudi manj znane kotičke Triglavskega narodnega parka. Na pot se lahko odpravite z našimi gorskimi kolesi ali peš.

Obiščite Bohinj in se prepričajte, da temu delu Slovenije ne pravijo zaman biser Gorenjske. V Hostlu pod Voglom vlada sproščeno vzdušje in trudimo se, da so gostje vseskozi nasmejani – pri izvajanju športnih aktivnosti, kakor tudi med bivanjem pri nas.

Dobrodošli v Hostlu Pod Voglom!

Youth Hostel pod VoglomInformacije:
Youth Hostel pod Voglom
Ribčev Laz 60
4265 Bohinjsko jezero
+386 (0)4 572 34 61
pod.voglom@youth-hostel.si

Sorodni članki

Prijava