Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Now Youth Hostel in Singapore

Pridite 1. septembra 2010, ko Costa Sands Resort (Downtown East) Singapore, odpre 36 postelj v dekliškem in 36 postelj v deškem domu.

Vsebina

Vsaka novo opremljena soba v domu ima tri enojne postelje, omaro, hladilnik, mizico in ogledalo. Vsaka postelja ima trezor za varovanje lastnine, nočno lučko, mednarodni vtikač za elektriko ter kozarec in krožnik. Dodatna podlaga vam bo na voljo, da nanjo odložite prenosni računalnik, ali pa z nje napišete razglednico. Vsaka soba ima tudi svojo kopalnico – česar v drugih domovih ne najdete. V zgradbi se nahaja tudi pralnica oblačil na kovance.

Za obiskovalce sončnega Singapurja, ki prihajate v skupinah, je na voljo tudi družinska soba za štiri osebe, z dvojno posteljo. Oprema je primerljiva s hotelskim apartmajem (TV in DVD, naprava za čaj in kavo, kopalnica) po izredno nizki eni. Na voljo je le 10 takšnih sob, zato rezervirajte vnaprej, zlasti preko vikenda ali v obdobju dogodkov. 

Gostje se lahko sprostijo tudi v sprejemnici, kjer srečajo druge popotnike. Na voljo je brezplačen internet, na treh osebnih računalnikih, da lahko gostje ostanejo v stiku s svojci, med tem ko srkajo kavico ali čaj, ki je na voljo brezplačno iz avtomata!

V neposredni bližini je na voljo velika ponudba prostorov za preživljanje prostega časa. Mogoče je plavati v kratkih (25m) pokritih bazenih, se sproščati v vodnem zabaviščnem parku Wild Wild Wet, uživati v eXplorerkid-u (enem izmed največjih pokritih otroških zabaviš v Singapurju), bowling centru, kinu, ali na kateri koli drugi zanimivi lokaciji. Sprehodite se po parku Pasir Ris Park ali plaži Pasir Ris in uživajte v naravi. Obkrožalo pa vas bo tudi preko 80 lokalov s hrano in pijačo, od mednarodne n Azijske kuhinje, pa vse do hitre prehrane. Tudi trgovin, ki so odprte 24 ur na dan ne manjka.

Costa Sands Resort (Downtown East), Singapore je le 10 minut vožnje od letališča Changi International, ali 20 minut z lokalnim vlakom. Od hostla pa je center Singapurja z vsemi svojimi znamenitostmi le dobre pol ure stran.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava