Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Najdite se v Keniji.

Vsebina

KenyaYHA Kenya Travel center ponuja odlične počitnice, zato se podajte na nekaj novega in izkusite kenijsko kulturo.

Že leta se African Home Adventure Safaris Kenya in Tanzania Tour Operator specializirata v organiziranju kvalitetnih in cenovno ugodnih počitnic za popotnike. Trenutno smo vodilni mednarodni ponudniki na kenijskem tržišču. Skozi vse leto ponujamo počitnice na plaži, ki lahko vključujejo tudi odličen safari v Tanzaniji in Keniji, plezanje na Kilimandžaro, ali pa pohod po poteh Mt Kenya. Ponujamo tudi nastanitev za prostovoljce, ki prihajajo v Kenijo. Ničesar ne prepustimo naključju, saj vso našo ponudbo vodijo in nadzirajo naši usposobljeni uslužbenci.

KenyaČe želite raziskovati Kenijo s svojo Hi hostel kartico, najdite ugodne popuste (med 5% in 15%).Obiščite spletno stran www.africahomeadventure.com .

Po izkušnjah smo neprekosljivi. Na naši spletni strani najdete dodatne informacije  o izletih hotelih in hostlih v Nairobiju, ali pa lovskih kočah za safari. Seveda pa lahko vse te informacije dobite tudi na poti. Od pristanka v Keniji dalje, vas bo spremljala neverjetna prijaznost ljudi, po kateri so domačini znani po vsem svetu. Od lokalnega kuharja, pa vse do vodnika za safari, vsi bodo poskrbeli, da bodo vaše počitnice v Keniji bile zares nepozabne.

Za rezervacije se obrnite na:
African Home Adventure Ltd
Nairobi International Youth Hostel
Ralph Bunche Road
P.O. Box 4473 - 00200 Nairobi, Kenya
Tel: +254-20-272 6011 or +254 20 272 3012 or + 254-20-2711217
Hotline cell  +254 722 760661
www.africahomeadventure.com
info@africahomeadventure.com

Sorodni članki

Prijava