Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Karneval na Malti

Vsebina

Karneval MaltaPočasi se bliža mesec februar, ki je mesec večih razburljivih dejavnosti, kot je Valentinovo in seveda KARNEVAL! Letos se bo  odvijal med 12. in 16. februarjem. Če se odločite, da v tem času odpotujete na Malto, lahko s svojo ljubljeno osebo hkrati praznujete oba dogodka!
 
Karneval na Malti je čas, ko vse ulice postanejo prizorišče. Ljudje se oblečejo v izvirne in barvite kostime, se prekrijejo od glave do peta in skušajo svojo prijatelje potegniti, da jih ne prepoznajo. Priredi se cela množica zabav in veselje nima mej. V mestih kot je Valeta, so sleherni dan ulične parade in večeri so rezervirani za ulične zabave tako za otroke kot odrasle. 
 
Karneval MaltaMavrica barv, glasna glasba, množice in veselo vzdušje, kamorkoli pogledate, so samo nekatere lastnosti malteškega praznovanja. Lahko se boste našemili, plesali, peli in poskušali tipično hrano na ulicah malteškega glavnega mesta. Sprememba identitete je lahko prav zabavna, a tudi če vas to ne veseli, lahko le opazujete barvitost in raznolikost mask ostalih udeležencev. Najpriljubljenejši kostimi na Malti so: angeli in hudiči, liki iz risank, superjunaki in meni osebno najljubši – moški preoblečeni v ženske.
 
Če želite potovati na Malto in se udeležiti zabave, vam NSTS Campus Residence zagotavlja nastanitve tako za odrasle, kot za družine. Najnižje cene znašajo le 7€ na nočitev z zajtrkom, po osebi (v štiri-posteljni sobi).
 
Za rezervacije in spoznavanje tradicije karnevala na Malti obiščite
www.nsts.org ali pišite na nsts@nsts.org .
 
Pripravite svoje maske in dobro voljo, ter se nam pridružite v tednu zabave in užitka!
 
Ivana Tasic

Sorodni članki

Prijava