Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Enkratna ponudba za popotnike

Vsebina

Popotniki, ki so na tesnem z denarjem, bodo trkali na vrata hostlov Severnoirske zveze, da zgrabijo to izjemno priložnost, ob zagonu novega spletnega portala.

Za simbolično ceno £1, vam Hostelling International Northern Ireland (HINI) ponuja edinstveno možnost nastanitve na eni izmed prelepih lokacij.

Ta posebna ponudba obeležuje nov barvit spletni portal HINI, ki ponuja vse najnovejše in sproti ažurirane informacije o svojih kakovostnih nastanitvah širom vse Severne Irske.

Youth HostelWhitepark Bay Ponudbe za £1 bodo naključno postavljene po spletni strani in srečneži bodo dobili priložnost nastanitve v hostlih: Belfast, Whitepark Bay, Bushmills, Enniskillen in Newcastle.

Spletni portal www.hini.org.uk vključuje tudi veliko informacij, ki podarjajo privlačnost popotništva po Severni Irski.

 
Karen White (koordinatorka za marketing pri HINI) pravi: “Popotništvo postaja vedno bolj priljubljeno pri različnih skupinah ljudi, vključno z družinami in zaključenimi družbami. Je izvrstna priložnost za raziskovanje nekega okolja, brez da vas finančno izčrpa.

“Ker postaja Severna Irska vedno bolj priljubljen cilj popotnikov, nam bo nov spletni portal omogočil pokazati lepote tega dela sveta še širšemu krogu ljudi.«

“Naš cilj je, da je obiskovalcem prenočevanje v naših hostlih čim prijetnejše in dostopnejše,” je še dodala.


Lastnosti nove spletne strani vključujejo:
• Projekcija fotografij na vsaki strani, ki jo bo nadomestilo 6 kratkih promocijskih DVDjev.
• Spletne rezervacije, ki omogočajo ljudem določiti njihovo skupino – ter povprašati po rezervaciji, ki bo nato posredovana želenemu hostlu.
• Neposredna knjiga vtisov za vse posamezne hostle na strani.
• Posebne ponudbe – avtomatsko povezovanje s HINI Twitter stranjo.
• Nova HINI Facebook stran.
• Neposredno vremensko poročilo z BBC spletne strani.
• Nove oznake z barvami mednarodne hostling organizacije (modro-oranžno).
• Popusti za članstvo: 50% cenejša članarina med decembrom 2009 in februarjem 2010 (za enoletno članarino).

Hkrati z novim spletnim portalom pa je HINI izdal promocijski DVD, ki da osnovne informacije o vseh hostlih v mestih: Armagh, Belfast, Bushmills, Enniskillen, Newcastle in Whitepark Bay.

Sorodni članki

Prijava