Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Potovanje na Malto in učenje angleščine

Malta je pozimi odlična počitniška destinacija. Prihajajo mrzle zime in če želite vsaj za nekaj časa zbežati pred mrazom, se najbrž sprašujete, kje preživeti sproščujoče počitnice na toplem. Zakaj se ne bi sprostili pod malteškim soncem?

Vsebina
 
 
Celo pozimi je sonce prijetno toplo in skoraj nikoli ne dežuje. Pozimi je malce vetrovno, vendar je otok zelen in prijetne temperature so popolne za ekskurzije, oglede ali pohode. 
 
Malta je država z bogato kulturo in zgodovino, ki sega več tisoč let nazaj. Tukaj se nahajajo neolitski templji, zanimive palače vitezov reda sv. Janeza, velike trdnjave, muzeji in ogromne cerkve. Valletta je z letom 2018 postala evropska prestolnica kulture, zato bo kulturnih dogodkov še več. Za tako majhen otok, Malta zares ponuja ogromno aktivnosti in zanimivosti.
 
Skozi vso leto so NSTS ponuja tečaje angleščine, pozimi pa ponujamo še posebne ponudbe za naše učence. 

Pobegnite zimi za dva tedna

Prenočišče lahko poiščete v NSTS Hibernia Residence and Hostel, ki se nahaja v središču turističnega območja Slieme, hkrati pa lahko rezervirate intenzivni tečaj angleščine in si studio delite še z dvema učencema. Na voljo so tudi sobe z dvema ali eno posteljo.
 
Malta postaja vedno bolj priljubljena destinacija za učenje angleščine in za počitnice. Država ponuja nekaj za vsakogar: kulturo, zgodovino, vodne športe, nočno življenje, aktivnosti v naravi in dobro hrano. Več o zanimivostih Malte najdete v tem članku
 
Za več informacij kontaktirajte Natalio na e-poštni naslov nmagr@nsts.org.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava