Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostel Bruegel je nazaj

Vsebina
V sredo, 20. septembra, se je ponovno odprl obnovljen in razširjen hostel Bruegel v Bruslju. Bruegel je eden izmed najstarejših hostlov v Belgiji in zgradba je bila potrebna poštene prenove po 35 letih delovanja. Prenova in razširitev sta se začeli oktobra 2015 in končno je hostel dokončan. 
 
 
Več postelj in udobja
Obstoječa stavba je doživela popolno prenovo, prav tako pa so hostel razširili, dodali so 24 sob, sobo za druženje in sobo za sestanke. Kapaciteta se je tako povečala iz 139 na 191 postelj. 
 
Posebna pozornost je bila posvečena skupnim prostorom: »Smisel hostellinga je odkrivanje novih krajev, pa tudi spoznavanje novih prijateljev in kultur. V skupnih sobah lahko popotniki spoznajo druge popotnike in si izmenjajo nekaj nasvetov.« je povedal Tom De Bruyckere, predsednik flamske zveze hostlov VJH. »Tako smo ustvarili prijetno skupno sobo, ki je povezana z dvoriščem. V mirni in prijetni sobi lahko gostje pobegnejo hrupu mesta.« V celotni stavbi je brezplačen wi-fi, v ceno nastanitve je vključen tudi zajtrk.
 
 
Recite HI Bruslju
Iščete dobro nastanitev v središču Bruslja in nočete zapraviti premoženja? Tudi to je mogoče. Hostel Bruegel se nahaja 500 metrov od glavne postaje. Največje znamenitosti Bruslja so prav tako zelo blizu – Grote Markt, Manneken Pis, muzej Magritte ... 
 
Seveda lahko tukaj odkrijete še veliko več. Soseski blizu hostla Marolles in Sablon sta kraja, kjer boste našli pravo barvo mesta, ali kot bi rekli domačini »couleur locale«.
 
Ti očarljivi in zgodovinski soseski se nahajata druga poleg druge, a sta si zelo različni. Sablon je elegantna in premožna soseska, Marolles pa je soseska delavskega razreda. Obe sta enako očarljivi. V Sablonu lahko pohajkuješ in si ogleduješ drage trgovine, galerije in starinarnice. Tudi v Marollesu lahko najdeš starine, a po ugodnejši ceni. V Marollesu so tipične starinarnice, pristni bari in seveda svetovno znan bolšji sejem na trgu Place du Jeu de Balle. Druga obvezna stvar je trg Poelaert, do katerega prideš po dvigalu Marolles. S trga se ponuja izjemen razgled na mesto. 
 
Za več informacij o hostlu in rezervaciji preko interneta obiščite: 
 
 
 
 

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava