Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Preživite zimske počitnice v Youth hostlu v Švici!

Vsebina

Glede na to, da se nahaja v samem osrčju Alp, ni čudno, da je Švica ena izmed svetovnih smučarskih Mek.

Med 57 hostli v Švici se jih mnogo nahaja na izvrstnih smučarskih lokacijah, kot so Zermatt, Grindelwald, Davos, St. Moritz, Scuol…, da jih le nekaj naštejemo.

Zamislite si s snegom obdane gore, sinje nebo, spust po strmini, čist gorski zrak, sedeti v koči ob vroči čokoladi ali kavici s šnopsom, ter nato ob koncu dneva priti v udoben hostel, kjer vas čaka slastna večerja. Kaj ne bi bile to popolne počitnice?

Torej, odpravite se v osrčje Evrope in preživite svoje zimske počitnice v Youth hostlu v Švici!!

Trenutni zimski paketi ponudb 2009/10 (kmalu več na www.youthhostel.ch/winter)

Scuol YHAScuol YHA v dolini Engandin  – Odprt koncem leta 2007
Novo zgrajen in moderen hostel Scuol se nahaja blizu kolodvora in postaje žičnice. Ponuja sobe s 6, 4, ali dvema posteljama, večina sob ima tudi lastno kopalnico.
V udobni jedilnici so gostje posajeni blizu skupaj od dolgi jedilni mizi, kjer uživajo v treh okusnih menijih. Elegantna sprejemnica z barom in družabni prostor z odprtim kaminom sta idealna za spoznavanje ljudi. Na razpolago pa je tudi igralna soba, od koder je izvrsten pogled na gorsko pobočje.
 
Rezervacije/informacije:
www.youthhostel.ch/scuol ali scuol@youthhostel.ch
 
St. Moritz YHASt. Moritz YHA
St. Moritz YHA leži ob robu gozda, tako da ponuja celo paleto športnih dejavnosti. Nahaja se blizu jezera, športnega centra in pokritega bazena, tako da športno orientirani gostje v le nekaj trenutkih dosežejo svoje priljubljeno športno okolje, lokalni smučarski avtobus pa vas popelje do najbližje gorske železnice. Tako se ne gre čuditi, da je večina sob popolnjenih s športno aktivnimi gosti, ki si zares prislužijo udobno spanje, ki ga najdejo v prijetnih dvo- in štiri-posteljnih sobah.

Rezervacije/informacije: www.youthhostel.ch/st.moritz ali st.moritz@youthhostel.ch 
 
Saanen-Gstaad YHASaanen-Gstaad YHA

Gora Gstaad je kraj kamor prihajajo ljudje na: smučanje, bordanje in pohodništvo, vse do vrtoglavih 3000 metrov nadmorske višine. 61 gorskih železnic in žičnic vam omogoča dostop do 250km smučin, stez za spust, snežnih parkov in panoramskih pohodniških poti. V neokrnjenem okolju, izvrstnih terasah za sončenje in modernih nežnih barih se boste počutili izredno prijetno, zato ne odlašajte z obiskom.
Hostel Saanen-Gstaad se nahaja malce izven vasice Saanen, ter nekoliko nad njo. Udobna lesena zgradba ponuja sobe s po dvema, pa vse do osem posteljami, med katerimi jih ima večina svoj balkon in čudovit razgled.

Rezervacije/informacije: www.youthhostel.ch/saanen ali saanen@youthhostel.ch
 

Za dodatne informacije ali slike se obrnite na:
Swiss Youth Hostels
Telefon +41 (0)44 360 14 28
n.meier@youthhostel.ch 
www.youthhostel.ch

Sorodni članki

Prijava