Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Kaj pa Nova Zelandija?

Vsebina
S tem ko se letni časi na Novi Zelandiji počasi zlivajo v zimske mesece, gotovo že brez dvoma iščete aktivnosti, ki bi vas pogrele. Ne glede na to v kateri del države potujete ima YHA Nova Zelandija kar nekaj predlogov, ki vam bodo pognali kri po žilah
 
 
Na severu države leži Northland, ki velja za najboljšo potapljaško lokacijo; obiščite tudi otočje Poor Knights Islands in se naužijte sončnih žarkov, tako pod vodo kot na kopnem. Waitomo vas pričakuje s ponudbo med drugim tudi podvodnega raftanja med tisočerimi svetlečimi se črvi. Za dodatna vodna doživetja se lahko preizkusite v vožnji s kanuji v Queenstownu ali pa se odpravite v Hanmer Springs na adrenalinsko vožnjo s čolni na reaktivni pogon.
 
 
Številni vulkani, ki se nahajajo na Novi Zelandiji ponujajo veliko razburljivih priložnosti. Privoščite si postanek v YHA Rotorua in bodite del raznolikih geotermalnih izkušenj, predvsem v sosednjem parku Kuiru Park ter se preizkusite v različnih stopnjah raftanja v okolici. Če so vam geotermalne aktivnosti ljubše v hladnejšem okolju, se lahko preizkusite v smučanju ali bordanju na vulkanu Mt. Ruapehu.
 
Ljubitelje adrenalina na trdnih tleh pričakujejo proge za gorsko kolesarjenje v krajih kot so Picton, Rotorua in Nelson, kjer pa v višavah lahko preizkusite tudi padalstvo, zmajarstvo balonarstvo ali pa kar vse od naštetega. 
 
 
Izbrali smo samo nekaj naših najljubših kotičkov za adrenalinske podvige, vendar je na Novi Zelandiji veliko več priložnosti, ki vam poženejo kri po žilah. To pomeni, da se vam nikoli ni potrebno bati, da vam muhasto otoško vreme prekriža načrte. Naši predlogi variirajo med nedolžnimi in divjimi, ki zadovoljijo vaš apetit po kakršnikoli adrenalinski avanturi. Še najbolje od vsega pa je, da članom YHA pripada popust na veliko aktivnosti po vsej državi, kar je zagotovo dobra novica tudi za vašo denarnico. Za kvalitetno namestitev po ugodni ceni in na fantastičnih lokacijah obiščite YHA, ki pokriva celotno Novo Zelandijo.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava