Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Najbolj športni hostel v Nemčiji

Vsebina
Nenavadna telovadnica
 
Bad Tölz leži na Bavarskem, med Münchnom in Alpami. Okolica, ki obkroža to zdraviliško mesto, je kot iz slikanice: gozdovi, gozdne jase, jezera, zelene doline in vrveča reka Isar. Sedaj pa ima mesto tudi novo privlačnost: 'eMotion Base'.
 
 
Bad Tölz Youth Hostel je še posebej privlačen za aktivne ljudi. Pohodniki in kolesarji bodo zase v bližini našli mnogo zanimivih poti. Gostje hostla lahko v poletnih mesecih najamejo kolesa, v zimskih pa sani in krplje. Prav tako imajo poslopja za dvoranski nogomet in parkour. Njihova 13-stopenjska proga z ovirami je unikatna med nemškimi hostli in pripomore k izboljšanju fizičnih zmožnosti ter k psihičnemu ravnovesju. 
 
Parkour sam po sebi tako ni dober samo za fizično krepitev, pač s to aktivnostjo krepimo tudi občutek za ravnotežje, koncentracijo in fokus. 
 
 
Poleg številnih možnosti za aktivnosti in doživetja v naravi hostel sedaj ponuja tudi prostor za notranje aktivnosti, tako imenovani 'eMotion Base'. Ta je več kot samo navadna telovadnica. Gre za krožno, večnamensko sobo, ki je namenjena učinkovitemu treningu gibanja. S premerom 15 metrov lahko sprejme kar 30 ljudi naenkrat. Svetlobni in zvočni sistem prostora sta prilagojena stimulaciji čustev in s tem spodbujata socialni, mentalni in čustveni trening. Gostje se lahko poslužujejo individualnega koriščenja prostora ali pa zaprosijo za pomoč za to usposobljenega trenerja.
 
 
'eMotion Base' je bil ustvarjen v sodelovanju z ortopedom Dr. Wernerjem Klingelhöfferjem, ki je strokovnjak na področju športne kineziologije. Z njegovo pomočjo si je hostel  Bad Tölz tako ustvaril sloves centra za šport, vadbo in zdravje. Nočitev v njihovem hostlu vas bo spodbudila tako k odkrivanju lastnih talentov kot tudi k razvijanju socialnih kompetenc v skupini. Prav tako so gostili že veliko športnih ekip, mladinski skupin, šolskih razredov in družin, ki so uživale v ponujenih skupinskih dejavnostih. 
 
Če želite narediti več za svoje telo in duha, lahko obiščete tudi bližnji športni park, ki ponuja plezalni center, drsališče, bazene, telovadnico in mnogo več. 
 
Hostel ima 45 sob s skupno 186 posteljami, vse sobe pa so opremljene s kopalnico.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava