Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Mlad, v stilu in živahen

Düsseldorf je poln presenečenj in nepričakovanih dogodivščin

Glavno mesto nemške zvezne države Severno Porenje-Vestfalija je tudi eno izmed evropskih umetniških in kulturnih prestolnic. Razgled iz renskega stolpa, visokega kar 243 metrov, nam prinaša pogled na velike znamenitosti, kot sta plešoča dvojčka, ki ju je ustvaril Frank O. Gehry, na parlamentarno zgradbo in na staro mestno središče.
Vsebina
Ko se sprehodiš po mestu, te čaka še veliko več znamenitosti. Opera, koncertna dvorana Tonhalle, veliko gledališč, muzeji in koledar aktivnosti znotraj in zunaj. Düsseldorf je ena izmed nakupovalnih destinacij z nakupovalnim bulvarjem Königsallee. Če ob raziskovanjem postaneš lačen in si zaželiš suši, je mesto dom največji japonski skupnosti v Evropi in prav zato dom tudi odličnim japonskim restavracijam in drugim mednarodnim kulinaričnim posebnostim. 

DJH City-Hostel Düsseldorf 

V središču modne metropole reke Ren se nahaja Düsseldorf Youth Hostel. Hostel ima inovativno arhitekturo in modno pohištvo, ki odraža osebnost Düsseldorfa, izgleda dobro in je udobno.
 
Hostel se nahaja ob reki Ren in le nekaj minut od starega središča mesta, trgovin in nočnega življenja. Düsseldorf je znan tudi po svetovno priznani umetnosti in modi. Mesto ponuja tudi raznolike znamenitosti, zabavo in kulturne možnosti. Hostel je bil pred kratkim prenovljen in ima lepe sobe ter konferenčne prostore.
 
Preverite sami – hostel je odprt 365 dni na leto in ponuja nov standard v ponudbi, kakovosti in udobju.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava